⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Çok güzel 3 puan çok. Fener, Beşiktaş ve Trabzon üçü de iç sahada Alanya'yı yenememişti biz 3 gün önce 120 dakika Juventus maçı oynayıp burada çok sağlam bir maç çıkartıp kazanmayı başardık. Sezonun en değerli 3 puanlarından birisi olduğunu düşünüyorum. Şimdi Beşiktaş maçına kadar as kadroya 1 hafta dinlenme fırsatı, Kupa maçını full rotasyonla geçebiliriz çünkü puan alma zorunluluğumuz yok orada ilk 3 maçı almak güzel oldu şu an elimiz rahat.

1772306330979.webp

Ümit Akdağa

Hader Conaya ( fener maçlarında yürüyen )

Bedri ye

Hulusi ye

U. Dündara

Haci Osmana

Hakan Urala

Şeytan Rıdoya

Maymun Hüsnü’ye ( Cennet Mahallesinde oynayan )

ve de Sinsi Sansara..

NKFVAS

Uzun süredir ilk defa Cl dönüşü bayık oynamadık herhalde.

Penaltımız verilmemiş. Şikeciler olsaydı 2 tane bile verirdi maçalan.
Kırmızı vermesi gereken pozisyonda faul bile çalmadı.
Ve bizdeki şu yönetim varken haftaya derbiyi tabiki yasin kol şerefsizi yönetir.
Utanmadan federasyona ve hakemlerimize güveniyoruz diyorlardı bir kaç ay öncesinde. Ondan sonra zaten iş iyice çığırından çıktı. Ve bir kere çıkıp adam gibi açıklama yapmadılar. Yabancı hakeme hiç değinmediler zaten.
Haftaya derbide doğranacağımızı bilmeyen yoktur.

Ben Okancı değilim ama mart ayı gelmiş takım lider Avrupa'da devam ediyor ama istifa etsin defolsun hoca değil falan abartı bence nasıl hoca değilse artık üç kere üst üste şampiyon yapmış bu sezon da dörde doğru gidiyor gerçi bu taraftara mancini torrent falan lazım malum yabancı hoca olmalı illa takım iyi oynasın da şampiyon olmasa da olur
Şu kadroyu kime versen şampiyon yapar benim görüşüm Alanya'nın hocası iyi hoca ne güzel topun arkasına geçip boş alan bırakmadı
Ben genç yabancı hoca istiyorum okanla bir yere gidemeyiz

Şu kadroyu kime versen şampiyon yapar benim görüşüm Alanya'nın hocası iyi hoca ne güzel topun arkasına geçip boş alan bırakmadı
Ben genç yabancı hoca istiyorum okanla bir yere gidemeyiz

Şu kadroyu kime versen şampiyon yaparsa Evren renktaş,

O zaman TD'nin ne önemi var?

Niye buraya yazıyorsun?

Geri
Üst Alt