- 3 Temmuz 2012
- 137.975
- 86.846
- 5.338
vur emri geldi gibi algıladım admınımOsimhen’in oynamamasını ben de kabul edemiyorum.
tetikteyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vur emri geldi gibi algıladım admınımOsimhen’in oynamamasını ben de kabul edemiyorum.
sakatlanana kadar oynayacak kardesım oldu mjuAbi bu arada ne diyeyim mesela Osimhen'in ağrısı varsa, Yener İnce "sakatlık riski var, ilk 11 başlatmayalım" diyorsa napacak Okan hoca.
Yani Osimhen sapasağlam her şey tastamam ama hoca yedek bırakıyor gibi konuşuyorsunuz. Hoca Osimhen'de sorun yoksa asla yedek bırakmaz, amacı İcardi'yi oynatmaksa 4-4-2 çıkarız sahaya yine birlikte oynatır ikisini.
Hele geçen hafta Konya mağlubiyetinden sonra. Okan hoca sizce şu an senden benden daha az istiyor olabilir mi şampiyonluğu
sakatlanana kadar oynayacak kardesım oldu mju
iyilesirOk, Yener İnce'nin uyarısına rağmen oynattın sakatlandı 1 ay yok. Daha mı iyi
Dediğin gibiyse zaten kimse sesini çıkarmaz ama ben okan the grandenin dinlendirdiğini düşünürüm. Alanyayı da osimhensiiz, rotaayonla yenemeyeceksem ben bu işi bırakırım diyomuş ortamlarda. Bkz. Konya maçı.Abi bu arada ne diyeyim mesela Osimhen'in ağrısı varsa, Yener İnce "sakatlık riski var, ilk 11 başlatmayalım" diyorsa napacak Okan hoca.
Yani Osimhen sapasağlam her şey tastamam ama hoca yedek bırakıyor gibi konuşuyorsunuz. Hoca Osimhen'de sorun yoksa asla yedek bırakmaz, amacı İcardi'yi oynatmaksa 4-4-2 çıkarız sahaya yine birlikte oynatır ikisini.
Hele geçen hafta Konya mağlubiyetinden sonra. Okan hoca sizce şu an senden benden daha az istiyor olabilir mi şampiyonluğu
Dediğin gibiyse zaten kimse sesini çıkarmaz ama ben okan the grandenin dinlendirdiğini düşünürüm. Alanyayı da osimhensiiz, rotaayonla yenemeyeceksem ben bu işi bırakırım diyomuş ortamlarda. Bkz. Konya maçı.
Bjk ile fark 9 oldu ve haftaya tupras
Bu maci kybedersek kargalar potaya girebilir
Onu ben de dusumdum hafta ici alanya maci ne zaman acaba ondan mi acabaniye ctesi oynuyoruz
ifb 4 gün dinlendi forest ten sonra
2 gün sonra bize mac oynatiyo onun bunun çocukları
niye ctesi oynuyoruz
ifb 4 gün dinlendi forest ten sonra
2 gün sonra bize mac oynatiyo onun bunun çocukları
Bjk ile fark 9 oldu ve haftaya tupras
Bu maci kybedersek kargalar potaya girebilir