⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Osimhen bizim icin cok cok önemli fakat avrupanin buyuk kulupleri senede 40 50 maca 90 dk çıkarmayacak diye ciddi istemiyorlar bence 2 mac tam oynayınca 3.mac dinlenmesi gerekiyor

Osimhen bizim icin cok cok önemli fakat avrupanin buyuk kulupleri senede 40 50 maca 90 dk çıkarmayacak diye ciddi istemiyorlar bence 2 mac tam oynayınca 3.mac dinlenmesi gerekiyor
Mümkün tabii de şöyle bi zorlama çıkarımda bulunayım acaba sezon sonu ayrılacak diye kendini zorlamak istemiyor mu? diye düşünmeden edemiyorum zira Juve maçı öncesi ve sonrasında röportajlarda Juve'ye karşı çok yeşil ışık yaktı. Maç seçiyorsa eğer ayıp ediyor benim komple teorime göre.

Hocanın teknik/taktik kararıysa sonuçları olur elbet yaşanacak puan kaybında.

Mümkün tabii de şöyle bi zorlama çıkarımda bulunayım acaba sezon sonu ayrılacak diye kendini zorlamak istemiyor mu? diye düşünmeden edemiyorum zira Juve maçı öncesi ve sonrasında röportajlarda Juve'ye karşı çok yeşil ışık yaktı. Maç seçiyorsa eğer ayıp ediyor benim komple teorime göre.

Hocanın teknik/taktik kararıysa sonuçları olur elbet yaşanacak puan kaybında.
Adamlar en nesyri kovaladi devrede juveye ışik yaksa ne olur, yakmasa olmasa ne olur heriflerde o kadar para yok. Yeteri kadar paran yokken Lamborghini almayi istediğin de alabiliyormusun ki juve osiyi alsın.

Şampiyonluğu satacak hoca, gerçekten inanılmaz

Ulan fark 2 puan, haftaya bjk deplasmanı var puan kaybı garanti zaten

Hala icardik Osimhen yedek muhabbeti var bu maç için

Geçen haftadan gram akıllanmamış arkadaş

osimhen'i çok seviyorum, saygı duyuyorum ama böyle her maçtan sonra ağzını açacak lüksü olacaksa bi zahmet cezalar dışında hemen her maçta top oynayabilecek fiziki rahatlığı da sağlamalı. en azından kazma hemşehrisi onuachu kadar her maç itişip kakışmadan iş bitirecek 1 futbol aklına erişebilirse kafasında kurduğu en iyi 3 santrafor arasına girip gerçekten de hayallerini kurduğu çapta 1 futbol kulübünde kariyerini geliştirilebilir.

Adamlar en nesyri kovaladi devrede juveye ışik yaksa ne olur, yakmasa olmasa ne olur heriflerde o kadar para yok. Yeteri kadar paran yokken Lamborghini almayi istediğin de alabiliyormusun ki juve osiyi alsın.
Exor'un net varlığı 40 milyar dolara yakındır. Agnelli ailesi isterse para çıkartır koyar yatırımın ne olduğuna bağlı olarak. Parasızlık gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Ne anlatiyorsunuz ya ezbere ezbere yorumlar, bir de Osimhen 3 mac ust uste maca cikamaz fikri dolasmaya baslamis te Allah'im ya.

Singo'nun 'sag bek oynayamaz' yalani gibi birsey icat etmekten vazgecin.

Bu arada Osimhen yorgunum diyemez, herkes yorgun ona bakarsak. Bu mac oynamali sonra macin ikinci yarisinda oyundan alinabilir duruma gore.

osimhen'i çok seviyorum, saygı duyuyorum ama böyle her maçtan sonra ağzını açacak lüksü olacaksa bi zahmet cezalar dışında hemen her maçta top oynayabilecek fiziki rahatlığı da sağlamalı. en azından kazma hemşehrisi onuachu kadar her maç itişip kakışmadan iş bitirecek 1 futbol aklına erişebilirse kafasında kurduğu en iyi 3 santrafor arasına girip gerçekten de hayallerini kurduğu çapta 1 futbol kulübünde kariyerini geliştirilebilir.
Ben mevzuda osimhenlik bir sey oldugunu sanmiyorum hoca 11 yazdıda ben oynayamam dememistir.
Hırslı bir herif zaten her maç oynamak ister oyle adamlar. Okan bey in hamasi işleri iste yorgunluk bahanesiyle icardiyi araya sokmaya çalisiyor muhtemelen. Mâlum bizde birde hiyerarşi dengeside söz konusu neticede.

Ben mevzuda osimhenlik bir sey oldugunu sanmiyorum hoca 11 yazdıda ben oynayamam dememistir.
Hırslı bir herif zaten her maç oynamak ister oyle adamlar. Okan bey in hamasi işleri iste yorgunluk bahanesiyle icardiyi araya sokmaya çalisiyor muhtemelen. Mâlum bizde birde hiyerarşi dengeside söz konusu neticede.
gönlü olsun diye hiç gerek yokken juventus maçında bile icardi'yi oyuna alan okan buruk'un oynamak isteyen bir osimhen'i kenarda oturtabileceğine inanmıyorum

Exor'un net varlığı 40 milyar dolara yakındır. Agnelli ailesi isterse para çıkartır koyar yatırımın ne olduğuna bağlı olarak. Parasızlık gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Agnelliler çekildi kenara pek bir şey yapmiyorlar bayadir kadro kalitesi erozyonu birden bire olmadi zaten. Yani juvede osi kalitesinde birini alacak maddi güç yok

gönlü olsun diye hiç gerek yokken juventus maçında bile icardi'yi oyuna alan okan buruk'un oynamak isteyen bir osimhen'i kenarda oturtabileceğine inanmıyorum
Orada gönüllük bir şey yoktu ki yerli td lerin her zaman yaptigi iş 3-0 oldu gerideydik diye santrafor sayısını 1 den 2 ye arttırdı gol için

Laf olsun diye yapılmış bir transfer işte
Yahu belli değilmiydi.Bas bas bağırdık.Bunları yapacağı transferlerden hayır gelmez.Eldekilerden farklı olmayan adamları alıp transfer yaptık diyecekler.
Burdada bunlardan farkı olmayan taraftarda hala alternatif lazım bize diye bağırıyordu..Şu klübe bunların ekstra kattığı hibirşey yok..

Gepelde Nolan gibi gordugumuz maclarda puan kaliber oluyot. Zor dedigimiz maclardan bir turlu cikiyoruz

Konya maçından hiç mi ders çıkarmadın sen okan ? Şu muhtemel kadroları görünce kan beynime sıçrıyor.

Juve maçında osimen ve icardi sahadayken
Rakip atak yapıyor bu iki oyuncuda topun gerisinde kalmış taktik disiplinden uzak hareket ediyorlar.Sadece bir pozisyonda değil.Bizim takım hep böyle.O zamanda juvenin 10 kişi kalmasının bizim için bir avantajı olmuyor tabiki.
Barışda aynı şekilde taktik disiplin falan yok.istediği zaman defansa geliyor istediği zaman gelmmiyor.
Bu takımı şöyle seviyorum böyle bağlıyım falan biraz lafta kalıyor.İcraatda lazım.

Geri
Üst Alt