Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Osimhen bizim icin cok cok önemli fakat avrupanin buyuk kulupleri senede 40 50 maca 90 dk çıkarmayacak diye ciddi istemiyorlar bence 2 mac tam oynayınca 3.mac dinlenmesi gerekiyor
Mümkün tabii de şöyle bi zorlama çıkarımda bulunayım acaba sezon sonu ayrılacak diye kendini zorlamak istemiyor mu? diye düşünmeden edemiyorum zira Juve maçı öncesi ve sonrasında röportajlarda Juve'ye karşı çok yeşil ışık yaktı. Maç seçiyorsa eğer ayıp ediyor benim komple teorime göre.Osimhen bizim icin cok cok önemli fakat avrupanin buyuk kulupleri senede 40 50 maca 90 dk çıkarmayacak diye ciddi istemiyorlar bence 2 mac tam oynayınca 3.mac dinlenmesi gerekiyor
Adamlar en nesyri kovaladi devrede juveye ışik yaksa ne olur, yakmasa olmasa ne olur heriflerde o kadar para yok. Yeteri kadar paran yokken Lamborghini almayi istediğin de alabiliyormusun ki juve osiyi alsın.Mümkün tabii de şöyle bi zorlama çıkarımda bulunayım acaba sezon sonu ayrılacak diye kendini zorlamak istemiyor mu? diye düşünmeden edemiyorum zira Juve maçı öncesi ve sonrasında röportajlarda Juve'ye karşı çok yeşil ışık yaktı. Maç seçiyorsa eğer ayıp ediyor benim komple teorime göre.
Hocanın teknik/taktik kararıysa sonuçları olur elbet yaşanacak puan kaybında.
Exor'un net varlığı 40 milyar dolara yakındır. Agnelli ailesi isterse para çıkartır koyar yatırımın ne olduğuna bağlı olarak. Parasızlık gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.Adamlar en nesyri kovaladi devrede juveye ışik yaksa ne olur, yakmasa olmasa ne olur heriflerde o kadar para yok. Yeteri kadar paran yokken Lamborghini almayi istediğin de alabiliyormusun ki juve osiyi alsın.
Ben mevzuda osimhenlik bir sey oldugunu sanmiyorum hoca 11 yazdıda ben oynayamam dememistir.osimhen'i çok seviyorum, saygı duyuyorum ama böyle her maçtan sonra ağzını açacak lüksü olacaksa bi zahmet cezalar dışında hemen her maçta top oynayabilecek fiziki rahatlığı da sağlamalı. en azından kazma hemşehrisi onuachu kadar her maç itişip kakışmadan iş bitirecek 1 futbol aklına erişebilirse kafasında kurduğu en iyi 3 santrafor arasına girip gerçekten de hayallerini kurduğu çapta 1 futbol kulübünde kariyerini geliştirilebilir.
Biri Alanya maçı, diğeri hangi maç?2 farklı galibiyet tahminim
gönlü olsun diye hiç gerek yokken juventus maçında bile icardi'yi oyuna alan okan buruk'un oynamak isteyen bir osimhen'i kenarda oturtabileceğine inanmıyorumBen mevzuda osimhenlik bir sey oldugunu sanmiyorum hoca 11 yazdıda ben oynayamam dememistir.
Hırslı bir herif zaten her maç oynamak ister oyle adamlar. Okan bey in hamasi işleri iste yorgunluk bahanesiyle icardiyi araya sokmaya çalisiyor muhtemelen. Mâlum bizde birde hiyerarşi dengeside söz konusu neticede.
Agnelliler çekildi kenara pek bir şey yapmiyorlar bayadir kadro kalitesi erozyonu birden bire olmadi zaten. Yani juvede osi kalitesinde birini alacak maddi güç yokExor'un net varlığı 40 milyar dolara yakındır. Agnelli ailesi isterse para çıkartır koyar yatırımın ne olduğuna bağlı olarak. Parasızlık gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Orada gönüllük bir şey yoktu ki yerli td lerin her zaman yaptigi iş 3-0 oldu gerideydik diye santrafor sayısını 1 den 2 ye arttırdı gol içingönlü olsun diye hiç gerek yokken juventus maçında bile icardi'yi oyuna alan okan buruk'un oynamak isteyen bir osimhen'i kenarda oturtabileceğine inanmıyorum
içerdeki maçOrada gönüllük bir şey yoktu ki yerli td lerin her zaman yaptigi iş 3-0 oldu gerideydik diye santrafor sayısını 1 den 2 ye arttırdı gol için
Yahu belli değilmiydi.Bas bas bağırdık.Bunları yapacağı transferlerden hayır gelmez.Eldekilerden farklı olmayan adamları alıp transfer yaptık diyecekler.Laf olsun diye yapılmış bir transfer işte
Juve maçında osimen ve icardi sahadaykençiftlik