⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Çok zor maç. İlk devreden fişi çekemezsek kabus olabilecek potansiyelde bi maç. Büyük maçları seviyorlar bunlar hep zor geçiyor.

Alanya ligin tempolu ekiplerinden. Allah’tan maç içeride taraftar bir şekilde itici güç olur hocaya rağmen kazanırız

Rotasyon falan boş işleri geçelim bi kere o tren kaçtı. Dün geceki maçın sıcağıyla şuan farkında değiliz ama inaşllah fazla gazi veya şehit vermemişizdiz. Torreira sekerek çıktı, barış golden sonra adelesini tutuyordu, lemina zaten allahlık, osimhen bi taraflarını yırtarcasına oynadığı için her zaman risk altında, uğurcan bi ara yerdeydi.. juve maçının hesabı ağır gelmez umarım. Fiziksel olarak bi sıkıntısı yoksa yunus alanya maçında 11 olabilir ama 10 numara pozisyonunda değil, asıl mevkisi olan sağ açıkta.. diğer kanat barış ya da lang olmalı, saneyi 11’e koymam kesinlikle. Osi tek santrafor.. geri kalan mevkiler de idealden uzaklaşmadan doldurulmalı. Fantezi kadrolar dönemi bitti, herkes her maç geberene kadar oynayacak artık

Yaw ben bile daha kendime gelemedim sadece izlememe rağmen bizim topcular 2 günde nasıl toparlayacak? Çok zor bir maç alanya da tam geçiş takımı kaza bela bir sekilde kazanmamız lazım su maçı

Tam takıma özel prim verilecek maç. Avrupa dönüşü muhtemel puan kaybı kokan maçlara ekstra prim koyulsa belki puan kaybı riski azaltılır.

Birşeyi çok merak ediyorum;Uğurcan Trabzon'daykende gelen her topa yumrukla mı vuruyordu yada hiçbir zaman tutmadan yana olmadımı?Trabzon maçlarını izleyenler bir bilgilendirebilirmi ???? Tamam yeri geldğinde , çok zorda kaldığında Muhammed Ali Clay yumruğunu topa geçirirsin ama her topa vurma tokatlama isteği bilemedim.
Aslında çalışma ile topu tutabilir ama ben böyleyim beni böyle kabul edeceksiniz modundamı daima???Kaç maçtır takip ediyorum ama dün artık ayyuka çıktı.Maşallah harika kurtarışlar yaptı ama dikkatimi çekti.

Rotasyon falan boş işleri geçelim bi kere o tren kaçtı. Dün geceki maçın sıcağıyla şuan farkında değiliz ama inaşllah fazla gazi veya şehit vermemişizdiz. Torreira sekerek çıktı, barış golden sonra adelesini tutuyordu, lemina zaten allahlık, osimhen bi taraflarını yırtarcasına oynadığı için her zaman risk altında, uğurcan bi ara yerdeydi.. juve maçının hesabı ağır gelmez umarım. Fiziksel olarak bi sıkıntısı yoksa yunus alanya maçında 11 olabilir ama 10 numara pozisyonunda değil, asıl mevkisi olan sağ açıkta.. diğer kanat barış ya da lang olmalı, saneyi 11’e koymam kesinlikle. Osi tek santrafor.. geri kalan mevkiler de idealden uzaklaşmadan doldurulmalı. Fantezi kadrolar dönemi bitti, herkes her maç geberene kadar oynayacak artık
Konya maçı rotasyon filan değil rezillik oldu resmen.Böyle rotasyon olmaz olsun.Arkadaş ağır toplar kadrodaysa oynarlar.Gerisi lafü güzaf.Nokta.Artık her maç final.

tüpraştaki performansı ortaya koyarsa alanya rahat kazanır maalesef.

diyerek ritüeli sürdürelim

Ben olsam nhaga singo ilkay orta sahasıyla çıkarım. Takımda az süre alan bütün oyuncuları kullanmamız lazım bu maçta

Fazla dinlenmek bize yaramıyor, sakatlanana kadar oynatacaksın bazılarını.

Sallai-Davinson-Singo-Jakobs
Sane-Toreira-Sara-Lang
Yunus-Osimhen

Barış Alper ile Apo çok ciddi efor sarfetti bence şu maçta dinlenmesi gereken 2 adam bunlar. Toreira sakat ise eğer Nhaga oynatsın hem de hiç korkmadan karşısında akranları Maestro olacak zaten bir zahmet oynasın.

Sınırlı sayıda rotasyona eyvallah ama İlkay, İcardi ile başlayarak bo.unu çıkartmaz inşallah taktisyen, deha hocamız.

Çok seviyorsa İlkay'ını, İcardisini hafta içi kupa maçında bol bol süre verir.

İdeal olan kadro
Uğurcan-Boey-Davinson-Apokerim-Eren-Lemina-Sara-Yunus-Lang-Barış-Osimhen olmalıdır.

Biraz fantezi olabilir ama bence

Topun daha çok bizde kalacağı, daha çok paslaşıp top çevirebileceğimiz bir kadro olabilir

120 dk oynayan Barış vb bir çok oyuncumuz bitmiş vaziyette ve 2 gün sonra maç

Sallai/Boey - Sanchez - Apokerim - Jakops
---------------Singo
----------Sara-------İlkay/Yunus
--Sane------------------------Lang
--------------Osimhen

Geri
Üst Alt