⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Sadece gerçekten oynayamayacak olanları oynatma. Onun dışında sakın rotasyon vs girme o işlere.

Valla yine İcardi falan başlarsak sıkıntı yaşarız

Rotasyon 11 ile şekillenmez başla gerçekten oynayabilecek adamlarla skoru aldıktan sonra değiştir öyle yap rotasyon

Ben rotasyon yapacam diyip milleti kesip 45.dakikada oyuna alınca yaptığın rotasyon işe yaramıyor bi yerimizde patlıyor bide

Osimhen'i doğru düzgün besleyemiyoruz eleştirisine pek katılmıyorum. Arada sırada daha iyi pas atabileceğimiz aşikar ama besleyemiyoruz olayı bence doğru değil.

Napoli'nin şampiyon olduğu Osimhen'in de gol kralı olduğu sezon Napoli'de attığı gollerin tamamı.

Eğer mesele ceza sahasında zbam diye şut çekebileceği pozisyonu yaratmak ise onu zaten İcardi'ye yapınca da gol oluyor.

Napoli'de attığı goller. 3-4 tane gerçekten al da at dercesine pas veya orta ile golü var. Onun harici pozisyonlar buyrun izleyin zaten. Napoli'de de yine aynı şekilde muhteşem atletizmi, kaleciden seken toplara herkesten önce verdiği reaksiyon ve yaptığı fantastik işler sayesinde zaten fark yaratıyor kendisi.

Uğurcan
Boey - Sanchez - Singo - Eren
Torreira - Sara
Sane - Yunus - Lang
Osimhen

Bu kadro çıkar tahminen.

Icardi ve ilkayi direkt 11 görmeyiz bence artık ligte ,hoca biraz zeki adamsa bunların isliklanlacagini anlamistir

Güzel oyun falan istemiyorum 1-0 olsun bizim olsun şl mevzunu kapatınca bu kadro zaten ligde iyi top oynayacak o zamana kadar skoru almak çok mühim

Rotasyon olmazsa sakatlık olma ihtimali yüksek. Çok yoğun bi dönemdende geçeceğiz sakatlık olmadan 1-0 olsun bizim olsun.

yarın alanya maçı var hala lfc maçı konuşuluyor, bizi o iki maç kurtarmayacak.

kocaeli, gaziantep, konya ve artık yeter diyoruz YETER.

Ne iyi oyun derdindeyim ne başka bir şey.

Sahaya 11 tane çöp çıkartsak şu maçı 1-0 bile olsa kazanmak zorunda.

Bu maçın asla asla asla hiçbir bahanesi yok. Bu saatten sonra bu ligde sadece BJK deplasmanında beraberliğinin (mağlubiyet de değil) bir oluru var. Onun dışında Fener maçı dahil şampiyonluk gelene kadar gelene gidene 1-0 veya 5-0 fark etmez koyup geçeceksin.

Ha Fener'in eşşekliği devam edecektir, puan kaybı yapar, atıyorum 1 değil 2 defa berabere kalma hakkın olur o başka. Ama sen vurup geçeceksin.

Rotasyona falan gerek yok.Tam kadro çıkılmalıdır.Getekirse ciddi bir durumda ihemen değişiklik yaparsın.
Jakops falan oynamalı.Tor sakat değilse oynamalı.Lang ve osimen kesin olmalı.Singo sağ bek olmalı.
Yeter abi yaa çık bir kerr olması gereken kadroyla çıldırtma adamı.

Sadece sakatlık riski olan oyuncular varsa dinlenebilir onun dışında torreira ve apo dinlense iyi olur adamlari cok yorduk

Apokerim sarı kart sınırında. Bu maç Sanchez-Singo tandemi olur diye düşünüyorum. Bir sonraki maçımız Beşiktaş değil mi?

Aaa bir saniye. Arada Alanya Ziraat kupası maçı var.

Cezalı duruma düşen oyuncu Ziraat maçında çekebiliyor mu cezasını????

Geri
Üst Alt