⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Sara hariç ilk yarı takımı beğendim. Sara bence hem yorgun hem galiba o sakatlık mevzusu biraz patlak vermeye başladı bilemiyorum.

Singo iyi oynuyor ama stoper değil. Bu adamı gerekirse 6 numara yapın hatta sağ kanat oynatın ama stoper değil. En azından 2'li tandemde değil, 3'lüde sağ stoper oynar evet. Ne zaman omuzomuza girse direkt emcüklüyor rakibi.

Geçen hafta konya macinda ilk yarida golu atsak 2.yari herturlu atacaktik erken skor cok onemli

ligdeki oyuna koyum 3 puan alak yeterli, ben konya maçı gibi kötü görmedim takımı bence gayet iyi juve yorgunluğu üstüne.

Türkiye kupasından elenmek lazım ya da yedek kadro + u19 karma çıkılmalı

Sara son haftalarda ligte cok iyidi ama ucl belası onunda pestilini çıkardı maalesef, baska sebebi yoktur

Singo’nun stoper oynayamayacagini da anlamis olmamiz lazim artik. Boey ile hic anlasamadilar surekli o bolgeden geldi Alanya. Bek disinda hic bisey oynayamaz bu adam. Kafasi olsa muthis on libero olur da iste kafa yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimizdeki kadroyu, Avrupa mantelitesine sahip orta sınıf bir hocaya teslim et, ligin ırzına geçer. O kadar kaliteli bir kadromuz var. Okan buruk aklını başına devsirip, yanina futbolu bilen ve takımı antre edecek yardımcı hocalara yer versin. Trip degil Galatasaray için orada olduğunu unutmasın. Cildircam lan 4 senedir takımın ana omurgasinin olduğu ilk 11 hala nasıl bu kadar salakça pas hatası yapıp, olan çeyrek kondisyonun da kayıp topun peşinde koşarak harcar.

Juve deplasmanı da dahil zorlandığımız maçların hepsinde hücumda kabızlık var. Rakibi az adamla yakalıyoruz ama bitiremiyoruz. Sonra takım da düşmeye başlıyor.

Osimhen'e pas atıp besleyen yok.. Bu böyle devam ederse isyan bayrağını çekeceğinden emin olabilirsiniz
Bu takımda Rafa Silva olacak, Osimhen her maç en az iki gol atardı. Yaşı biraz ilerledi ama 1 sene takımda görmek isterdim açıkcası. Sezon sonu gelme ihtimali varsa şartlar zorlanmalı.

Osimhen'e pas atıp besleyen yok.. Bu böyle devam ederse isyan bayrağını çekeceğinden emin olabilirsiniz
atmıyorlar değil atamıyorlar çünkü bizim takımda orta yapabillen topçu yok.Mesala sol bek eren orta beklersin ondan demi adamın beline kadar topu kaldırabiliyor .Barış muthiş güç hız ama orta yapamıyor .Sane en tekiniği takımın ama kariyerindejn orta kafa gol oynayan bir topçu değil ki .;Osi anca ara pasla gol atabilir şu takımda onu yapması gereken sara bugün 2 metreye pas veremedi .Ben osimhene karşı bilinçli birşey olduğunu sanmıyorum .

Gscnin en gereksiz dedigi trans boey clde 5 golu atmasaydi belki elenmistik bugunde bizi 1 -0one geciren golu atti bu yuzden bu gscdeki yapilan negatife yorumlara aldanmayin futbolun fsinden anlamayan bir cok uye bulunmakta.

Geri
Üst Alt