Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.217
- 2.780
- 1.148
Hucumdaki final malligi disinda fena degildi bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bunu diyorum at sola orta keser ordan osimhene. Barışta sağda etkili.bir şey daha
yav allah kelamı mı var sane solda oynamaz diye
içe girerken sıkıntı yaşıyor. at sola en azından bir 15 dk deneyelim.
O değil de inşallah bir şey uydurup Boey'e sevinçten dolayı ceza meza vermezler
Bu konuda Sarayla langı aynı cümlede kullanmak gerçekten inanılır gibi değil.Lang dediğin adam o kadar top sürdükten sonra veriyorz pasları ne bileyim kenardan içeriye atarken yapıyor.Sara ve Lang’ın pasları feceattı
O serbest ya herkes yapıyorO değil de inşallah bir şey uydurup Boey'e sevinçten dolayı ceza meza vermezler
Bu kesin gibi bir şey bu arada. Böyle azmanlar yalnızca golle doyuyor. Top gelmezse bir süre daha, Buchi PR yapmaya başlar sağda soldaOsimhen'e pas atıp besleyen yok.. Bu böyle devam ederse isyan bayrağını çekeceğinden emin olabilirsiniz
Net ceza olması gerekirO değil de inşallah bir şey uydurup Boey'e sevinçten dolayı ceza meza vermezler
Bu takımda Rafa Silva olacak, Osimhen her maç en az iki gol atardı. Yaşı biraz ilerledi ama 1 sene takımda görmek isterdim açıkcası. Sezon sonu gelme ihtimali varsa şartlar zorlanmalı.Osimhen'e pas atıp besleyen yok.. Bu böyle devam ederse isyan bayrağını çekeceğinden emin olabilirsiniz
GS li futbolcular sevinemez diye kural çıkmış renktas demekkiNe sevinci yahu !!!
atmıyorlar değil atamıyorlar çünkü bizim takımda orta yapabillen topçu yok.Mesala sol bek eren orta beklersin ondan demi adamın beline kadar topu kaldırabiliyor .Barış muthiş güç hız ama orta yapamıyor .Sane en tekiniği takımın ama kariyerindejn orta kafa gol oynayan bir topçu değil ki .;Osi anca ara pasla gol atabilir şu takımda onu yapması gereken sara bugün 2 metreye pas veremedi .Ben osimhene karşı bilinçli birşey olduğunu sanmıyorum .Osimhen'e pas atıp besleyen yok.. Bu böyle devam ederse isyan bayrağını çekeceğinden emin olabilirsiniz