- 29 Ocak 2024
- 8.063
- 6.815
- 568
Eltun bey doğru konuşmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjknin kadrosunun daha iyi olduğuna falan katılmıyorum bu arada ilk devreye nazaran
rafa ve tabraham bize daha ters topçulardı şimdikiler hypelanıyor 3-5 maç kazandılar diye
agbadou da saatli bomba
fiziksel olarak doğru tercihti bence nhaga eşlemede kafa fln vurdururduBir tek Kaan yerine Nhaga'nın girmemesine üzüldüm. Tecrübe açısından bir anlaşılır tarafı var ama yine de yani o dakikada giren oyuncudan beklenecek şeyler Nhaga'da Kaan'a kıyasla 2 kat falan fazla var. Kaan stoperimsi oynasaydı ok derdim ama baya presçi orta saha olarak oynadı...
fiziksel olarak doğru tercihti bence nhaga eşlemede kafa fln vurdururdu
umarım ödeyemezler ve 3 sene falan men cezası alırlarBu mallar sene sonu orkunun 25milyonu nasil verecekler ? Diğerleri de var sanirim
Şunu normal biri söylese 10 dakika sonra basına kelepçeli hali düşerdi.Bu ne saçma açıklama lan. Bizim yönetimdeki bazı kişilerden daha kötü konuşanları da görmüş oldum.
Haydar abi Beşiktaşlılar hakem kararlarından şikayet ediyor maç sonundaKaan hava topuna çıktı mı ki? Baya Torreira'nın yaptığı işi yapıyordu. Savunma hattının önünde yan pas yapan BJK'lilere basıyordu. Hatta ileride bile bastı 1-2 kere...
eyv sarper abim teşekkür ederim de ne yapalım zevkimiz bu valla yıllardır derbi maçı izleyemiyorum heyecan kontrolüm yokAngus abi sakin ol
Hiçbir müsabaka senin değerli sağlığından mühim değil