⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Bir tek Kaan yerine Nhaga'nın girmemesine üzüldüm. Tecrübe açısından bir anlaşılır tarafı var ama yine de yani o dakikada giren oyuncudan beklenecek şeyler Nhaga'da Kaan'a kıyasla 2 kat falan fazla var. Kaan stoperimsi oynasaydı ok derdim ama baya presçi orta saha olarak oynadı...

Bir tek Kaan yerine Nhaga'nın girmemesine üzüldüm. Tecrübe açısından bir anlaşılır tarafı var ama yine de yani o dakikada giren oyuncudan beklenecek şeyler Nhaga'da Kaan'a kıyasla 2 kat falan fazla var. Kaan stoperimsi oynasaydı ok derdim ama baya presçi orta saha olarak oynadı...
fiziksel olarak doğru tercihti bence nhaga eşlemede kafa fln vurdururdu

Çok keyifli bir gece açıkçası muazzam bir galibiyet oldu yeneceğimize inanıyordum ama hep bir kırmızı kart çıkıyor bu maçlarda başka türlü eşitleyemiyorlar aradaki devasa farkı

fiziksel olarak doğru tercihti bence nhaga eşlemede kafa fln vurdururdu

Kaan hava topuna çıktı mı ki? Baya Torreira'nın yaptığı işi yapıyordu. Savunma hattının önünde yan pas yapan BJK'lilere basıyordu. Hatta ileride bile bastı 1-2 kere...

kazanma şansımız yok totemimi bu maçta da yedirdim bir şekil güzel win oldu.

Beşiktaş 2. başkanı zırıl zırıl ağlıyor. Şu maça ağlamak utanmazlıktır. Çok acınası bir camia.

Kaan hava topuna çıktı mı ki? Baya Torreira'nın yaptığı işi yapıyordu. Savunma hattının önünde yan pas yapan BJK'lilere basıyordu. Hatta ileride bile bastı 1-2 kere...
Haydar abi Beşiktaşlılar hakem kararlarından şikayet ediyor maç sonunda

Senin fikirlerini merak ettim bu konu hakkında

Geri
Üst Alt