⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Kodumun salıncak bebeleri fenerden daha az tiksinmiyorum bunlardan. Allah zaferle dönmeyi nasip eder inşAllah 🙏🙏🙏

Bjk deplasmanı performansı son derece can sıkıcı. 10 yılda tek galibiyet nedir lan?

Bjk deplasmanlarında biz
IMG_7583.webp

Bu maçta topla oynayan taraf biz olmayız, bağlantı kuralım top çevirelim bizlik bir şey yok.

Orta sahayı kalabalık tutalım maçı değil bu. Tam tersi ön tarafta ne kadar kalabalık olursak Beşiktaş'a o kadar daha rahat vurur geçeriz.

Sane-----------Lang
------Osi-Barış

Sane---Yunus---Barış
--------Osi

Barış---Sane/Yunus---Lang
----------Osimhen

Önde bu 3 alternatifden biri olmalı kesinlikle diye düşünüyorum.

Orta sahada Torreira-Sara mı yoksa Torreira-Lemina mı ondan emin değilim sadece.
Sahaya doğru yayılabilrsek, takım halinde hareket edebilrsek önde baskıyı doğru yaparsak evet doğru kadrolar.Ama bunları doğru yapamadığımız için bjk kapanacağı için topla geriden çıkış yapmayacağı için kolay bjk galibiyet olur bu durumda.Bjk iyi olduğu için değil biz çok boş alan vereceğimiz için olur.
Orta sahayı üçlememiz lazım.Önde baskıyı yerinde ve zamanında doğru yapmamız lazım.Artık şu bjk maçlarında neden sıkıntı çekiyoruz teknik ekibin bunu kavraması gerekiyor.
Bjkyi anadolu takımların kadrosu daha kalitelisi gibi düşünmeliyiz.Akıllı oynamalıyız.

Okan buruktan derbi galibiyeti beklemek yanlış olur

Beşiktaş'dan çekindiğiniz futbolcular kimler?

Sezonun en önemli maçı. Şampiyonluk maçı benim gözümde . Tabiki 9 hafta kala hiçbir şey belli olmaz ama bu maçı alırsak rakibin bütün motivasyonu kırılır bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Yönetim bu maça rekor prim vermeli ve ne kadar çok istediğimizi futbolculara anlatmalı...

Bjk çok formda ve fizik olarak iyi oyuncular aldılar. İyi bi oyun planı ve motivasyonla çıkmazsak işimiz zor.

hoca klasik 11 dışında bi 11le çıkacak gibi bi hissiyata sahibim baırş-osimhen'le çıkıp bamgüm vurabilir topu bırakmak için

Bjk kadar hırslı ve istekli olalım tokatlarız.

İlk 10dk da belli oluyor takımın ne yapacağı

Geri
Üst Alt