Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.795
- 12.864
- 2.343
Sadri abi ne etti bu Lang size,iyi niyetli mücadele ediyor işte çocukYunusa bile okeyim lang denen eleman oynamasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadri abi ne etti bu Lang size,iyi niyetli mücadele ediyor işte çocukYunusa bile okeyim lang denen eleman oynamasın
Sünnette mübarektir üstat.mubarek gun ne diyorsjun
Osimhen'in Agbadou denilen obezi donunda sallaması lazım.bjknin kadrosunun daha iyi olduğuna falan katılmıyorum bu arada ilk devreye nazaran
rafa ve tabraham bize daha ters topçulardı
agbadou da saatli bomba
Ulan birisi galerinde görse nasıl açıklayacaksin sjshhshsd
Normal şartlarda rahat yenerdik ama oyuncuların yüzde yüzünü vereceğini zannetmiyorum. Aklımız Liverpool maçında olacak. Ya da radikal kararlar alıp ilk 11 de bazı değişiklikler yapmalıyız.besiktas fobisi ne abi
Bunların GS ile alakası kalmamış. Biz utanıyoruz onlar utanmıyor. Yazık.Son on sayfayı utanarak okuduk
Sanmam boey ile başlar. Hoş boeyin de savunması münhe gitmeden önceki gibi değil. Ben olsam singo ile başlarım ama onu liv maçına saklayacakSağ bekte Sallai oynayacak diyor herkes.
Hocan ne kadar güven veriyor insanlara, düşün artık.Son on sayfayı utanarak okuduk