Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.852
- 3.421
- 698
Beşiktaş'ın koşucusu yok. Ön hatta Oh-Olaitan-Cerny-Orkun topsuz veya top ile hızla mesafe katedebilen değil topu ayağına almak isteyen oyuncular bu noktada bize ters gelme durumları kalmıyor.
Geride bildiğimizi oynar önde iştahlı olursak bu maçı gol yemeden dahi kazanırız ama tek şerh bizim takım bu maça nasıl hazırlandı. Liverpool maçı dolayısıyla savsaklayan olursa değil Beşiktaş, Konyaspor bile seni handikaplı yenebiliyor.
Maç başladığı an Osimhen'in çılgın presini görünce rahatladım; dedim kafa olarak maçtayız. Beşiktaş iyi bir anadolu takım replikası. Trabzonspor'da Göztepe'de hepsi aynı.
Bu maçlara konsantre ve isteyen taraf olduğumuz durumda 10 kişi kalsak dahi hepsini kazanabiliriz çünkü aradaki fark çok büyük.
Maça gelecek olursak hakem performansının üzüntüsü ile sonuca sevinemedim. Bizim oyuncuların Orkun'dan merhamet diledikleri an maçın özetiydi. İlk Fener maçı Yasin Kol ile bu maçta Ozan Ergün performansı kan dondurucuydu. Bir hakemin bir takıma bu kadar düşmanca tavır sergilediği maç çok nadir olmakta.