⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Beşiktaş'ın koşucusu yok. Ön hatta Oh-Olaitan-Cerny-Orkun topsuz veya top ile hızla mesafe katedebilen değil topu ayağına almak isteyen oyuncular bu noktada bize ters gelme durumları kalmıyor.
Geride bildiğimizi oynar önde iştahlı olursak bu maçı gol yemeden dahi kazanırız ama tek şerh bizim takım bu maça nasıl hazırlandı. Liverpool maçı dolayısıyla savsaklayan olursa değil Beşiktaş, Konyaspor bile seni handikaplı yenebiliyor.

Maç başladığı an Osimhen'in çılgın presini görünce rahatladım; dedim kafa olarak maçtayız. Beşiktaş iyi bir anadolu takım replikası. Trabzonspor'da Göztepe'de hepsi aynı.
Bu maçlara konsantre ve isteyen taraf olduğumuz durumda 10 kişi kalsak dahi hepsini kazanabiliriz çünkü aradaki fark çok büyük.

Maça gelecek olursak hakem performansının üzüntüsü ile sonuca sevinemedim. Bizim oyuncuların Orkun'dan merhamet diledikleri an maçın özetiydi. İlk Fener maçı Yasin Kol ile bu maçta Ozan Ergün performansı kan dondurucuydu. Bir hakemin bir takıma bu kadar düşmanca tavır sergilediği maç çok nadir olmakta.

Galatasaray iletişim ekibi, derbiye dair taraftarın hoşuna gidecek birçok paylaşım hazırlamıştı.

Ancak dün iki kulübün yöneticilerinin buluştuğu yemekte “Sonuç ne olursa olsun iki taraf da karşı tarafı üzecek paylaşım yapmasın” şeklinde prensip kararı alındı.

Ve hazırlanan birçok video için sosyal medya ekibine paylaşım izni verilmedi. (Burhan Can Terzi)

Takımımı canı gönülden tebrik ediyorum, ülkenin fbsini bjkisini trabzonlusunu dün gece üzdükleri ve rahat uyutmadıkları için.

Gs şiraze kaydırır. Tüpraş stadyumunda 10 kere kaybederiz bir kere kazanırız intiharın eşiğine gelirler. Kadıköyde yıllarca kaybederiz 1 kere kazanırız depresyona girerler. Ettikleri bütün bedduaları allah kabul etmiyor dönüp dolaşıp sezon sonu yine Gs taraftarını sevindiriyo. Hakemlerle yaptıkları algıları Gs camiasına atılan iftiralara en güzel yüce rab cevap veriyo. Bir futbol yüzünden yaptıkları bütün kahpelikleri bütün oyunları allah bozuyo.

bugün GSliler hariç herkes ağzı köpüklü geziyordu bugün. Hayırdır salgın falan mı var?

Galatasaray iletişim ekibi, derbiye dair taraftarın hoşuna gidecek birçok paylaşım hazırlamıştı.

Ancak dün iki kulübün yöneticilerinin buluştuğu yemekte “Sonuç ne olursa olsun iki taraf da karşı tarafı üzecek paylaşım yapmasın” şeklinde prensip kararı alındı.

Ve hazırlanan birçok video için sosyal medya ekibine paylaşım izni verilmedi. (Burhan Can Terzi)
Salıncak tahterevalli paylaşacağız diye korkmuşlar

⬇️
2 tarafta doz icin anlastı dostum bekleme
IMG_0409.webp

Daha maçın ilk dakikalarında Murillo'nun Barış'ın ayağına basmasına sarı vermedi hakem. Osihmen'e Agbadu bastı kart vermedi. Sadece kendi aleyhinde olanları konuşarak mağduriyet yaratıyorlar.

Tam tersi olsaydı günlerce o pozisyonu da konuşurlardı.

Abdulkerim itiraz edince sarı kart, ses yok tabi. Orkun 40 metre koşup şiddetli itiraz yapıyor. Neymiş kaptanmış hakkı varmış. Hass... Abdulkerim kaptan değil mi?

Ewt. Fbnin biz dışında pts bırakabileceği 2 maç war. Biri jk biri de kayseri. Gerisini fuller yarışta olursa
Köksal beyle takim arasında olan sorunlar eger doğruysa extra sürprizler olabilir belki cunku en olmayacak en kötü 2 takima berbat oyunla puan bıraktılar

Tesellimiz bu tabiki. Belkide biz kaybettik diye maça olması gerekenden fazla konsantre olup kaybetti onlarda...
Bugünkü tabloda Konya'da kazanıp bunlara yenilmek yerine, tam tersi olması çok daha güzel oldu. Bunların 8-10 yaşında ki veletleri bile sonra 1 galibiyet ile sokakta millete en büyük kim tribine giriyor. Hiç çekilmezdi.

Müthiş bir galibiyet oldu ve bana göre burdan dönmesi artık imkansız.

Ancak Okan dünkü Sane inadını açıklamalıydı, 5 yaşında çocuk bile 2. yarıya Sane ile başlamazdı ve biz çok rahat bir şekilde maçı bitirebilirdik.

Tekrar söyllüyorum bu adam oyunu, ne oyuncu üzerinden ne de diziliş üzerinden okuyamıyor.

Geri
Üst Alt