Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.992
- 1.390
- 1.413
Yav adamlar gs lehine konuştuğu an tff başkanından ayar yiyorlar ne desinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyumayin..![]()
Allah Allah ben baya rahattım. Altı üstü BeşiktaşSon 15 dk kalp krizi geçiriyordum.
Uyutarak koydukKuş tayfası inanılmaz şekilde bjk nin kazanacağına inanıyor. Beraberlik bile olmaz diyorlar. Bu tarz durumlarda hep o banko denilen kısım şapa oturmuştur. Misal bizimkilerin 0-1 yenildiği maç gibi. Bu sebeple bu enayileri uyutarak yenecegimizi düşünüyorum
Sende bir süredir -yanlış anlama ama- yumuşaklık var gibi. Bırak şimdi VAR'ı, Okan'ı konuş dedim, ona bile beklediğim sertlikte dönüt alamadım.PAMUK GİBİYİM PAMUK
2 aydır sabahları meditasyon yapıyorum çok iyi geliyorSende bir süredir -yanlış anlama ama- yumuşaklık var gibi. Bırak şimdi VAR'ı, Okan'ı konuş dedim, ona bile beklediğim sertlikte dönüt alamadım.

Son söylediğini @Onur Bakır duymasın2 aydır sabahları meditasyon yapıyorum çok iyi geliyor
Ya Orkun Kökçü gibi olmaya gerek yok, kimseyle kavga etmek veya çirkefleşmek istemiyorum. Günün sonunda hepimiz GS'nin başarısını istiyoruz. Hepimizin farklı fikirleri olacak çok normal.
Forumda sert değilim, sertliğimi sabaha bırakıyorum![]()