⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Osi'nin faul'den sonra topa vurmasina ikinci sari diyenlere ; orda birak oynat, vurduktan sonra faul calarsin, acik sacik faul bile degildi.

Maçtan sonra uyudum, bir kalktım bjk de ağlamayan kalmamış. Arkadaş biz başka maç mı izledik?

Barış'a verilmeyen penaltı, bjkli topçulara verilmeyen sarı kartlar, üstüne Galatasaray'a sarı kart verilmemiş futbolcu kalmaması, tüm taktır hakkını bjk lehine kullanan bir hakem, sürekli hakemin kulağına üflenerek faul/kart verilmesi. Bjk de Orkun denen karaktersizin 4 sarı kart görmesi gereken yerde 1 sarı kart ile maçı bitirmesi.

Uğurcan'ın bilerek dışarı attığı topu geri vermeyerek atak başlatması, yerde yatan Galatasaray'lî futbolunun üzerinden atlayarak oyuna devam edilmesi, son saniye 4. hakemin maçın hakemine üfleyip son bir orta yapma imkanı vermesi. Say say bitmitor. Abicim bunların hepsi kafayı yemiş. Belliki teşvik primi gitmiş bunlara.

Bizim yönetim susmaya devam etsin. Herkesin rahat rahat algı yapmasına izin verme huyundan bir vazgeçemediler.

Kuş tayfası inanılmaz şekilde bjk nin kazanacağına inanıyor. Beraberlik bile olmaz diyorlar. Bu tarz durumlarda hep o banko denilen kısım şapa oturmuştur. Misal bizimkilerin 0-1 yenildiği maç gibi. Bu sebeple bu enayileri uyutarak yenecegimizi düşünüyorum
Uyutarak koyduk

PAMUK GİBİYİM PAMUK
Sende bir süredir -yanlış anlama ama- yumuşaklık var gibi. Bırak şimdi VAR'ı, Okan'ı konuş dedim, ona bile beklediğim sertlikte dönüt alamadım.
Confused Black Horse GIF

Sende bir süredir -yanlış anlama ama- yumuşaklık var gibi. Bırak şimdi VAR'ı, Okan'ı konuş dedim, ona bile beklediğim sertlikte dönüt alamadım.
2 aydır sabahları meditasyon yapıyorum çok iyi geliyor :asd:
Ya Orkun Kökçü gibi olmaya gerek yok, kimseyle kavga etmek veya çirkefleşmek istemiyorum. Günün sonunda hepimiz GS'nin başarısını istiyoruz. Hepimizin farklı fikirleri olacak çok normal.

Forumda sert değilim, sertliğimi sabaha bırakıyorum :uiyy::dans:

2 aydır sabahları meditasyon yapıyorum çok iyi geliyor :asd:
Ya Orkun Kökçü gibi olmaya gerek yok, kimseyle kavga etmek veya çirkefleşmek istemiyorum. Günün sonunda hepimiz GS'nin başarısını istiyoruz. Hepimizin farklı fikirleri olacak çok normal.

Forumda sert değilim, sertliğimi sabaha bırakıyorum :uiyy::dans:
Son söylediğini @Onur Bakır duymasın

Geri
Üst Alt