- 17 Eylül 2018
- 20.376
- 23.316
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kart .. sara nin kart gormesi lazim kesin kirmizi arkadanb mudahale
Bizim yönetim demiştir kesin kudurtucu paylaşım yapmayın diye. Emirin nerden geldiğini de herkes tahmin edebilir zaten1 tane adam gibi kudurtucu paylaşım gelmedi
yazıklar olsun
herifler ali sami yene kadar sövüyor bizim angutlar sadece maç sonucu paylaşıyor kepazelikBizim yönetim demiştir kesin kudurtucu paylaşım yapmayın diye. Emirin nerden geldiğini de herkes tahmin edebilir zaten
Siyasetin borusu sadece bizim yönetime ötüyor. Diğerlerine herşey serbest. Pasif bir yönetimimiz varherifler ali sami yene kadar sövüyor bizim angutlar sadece maç sonucu paylaşıyor kepazelik
Mete clean üstad bildin kazanacağımızı.Salıncak işin zirvesiydi ya genelde ergence gelir bu tarz paylaşımlar ama o tam nokta atışıydı.
Mete clean üstad bildin kazanacağımızı.
Seni ...
Biz senden razıyız üstad.Aksi sonuçta laf yiyoruz ama olsun ms2 kesin gibiydi biraz daha gollü bekliyordum sadece.
Yav şu nedir 2 tane klas bi edit paylaşsa bile yeterdi. Bir sonraki adımı napoli tiktok mevzusuna dönecek. Biri şu admini durdursun