⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Son birkaç haftaki jimnastik analizim. Öncelikle yakaladıkları serideki sadece göztepe maçında top oynadılar. Başakşehir Kocaeli de oyun yoktu. Başakşehiri net hakem sayesinde aldılar. Moriilonun kırmızısı falan. Şimdi gelelim oyun planına:
Jimnastik kanatları etkin kullanıyor son haftalarda. Hatta Orkun bile kanattan bindirme ya da çaprazdan şut-orta deniyor. Ndidi biraz daha rakip sahanın derinine iniyor. Orta kafa ya da ceza sahası kaosundan goller buldular. Şimdi gelelim biz ne yapmalıyız?
Öncelikle topu kanatlara sürdüklerinde orta şansı vermemeli ve orta yapılsa bile tehlike bölgesinden uzaklaştırmalyız. Burada toreriaya büyük iş düşüyor tehlikeli bölgeye düşen topları hızlı bir şekilde alıp sane barış ya da osimhen ile buluşturmalı. Sonraki seçenekte ise Ndidi bizim ceza sahasına yaklaşacak kaptığımız topları dikine iyi kullanmalıyız. Burada ise Sara efektif olmalı. Ersin yerden şutlarda ağır kalıyor bunu değerlendirmek lazım. Bi de skoru alırsak oyuncu değişikliği konusunda geç kalmasın bir zahmet hoca. Gol yemeyi beklemesin. Şu an için fena sayılmaz bir rotasyonumuz var. Yorucu olacak inşallah 3 puan bizim olur. Yönetim 3 5 ateşlesin bir zahmet

galatasaray_akhisar_macinda_tt_arenada_tribunler_bos_kaldi8h.webp

Ligin geri kalanında 4-4-2 oynamaya devam edeceğiz diye düşünüyorum Barış-Osimhen ikilisi oynayabildiği sürece. Bu maçta da benzer bir beklentim var.

--------------Uğurcan
Boey--Sanchez--Apokerim--Jakops
---------Torreira---?------
Sane-------------------------Lang
--------Osimhen---Barış

Ligin geri kalanında 4-4-2 oynamaya devam edeceğiz diye düşünüyorum Barış-Osimhen ikilisi oynayabildiği sürece. Bu maçta da benzer bir beklentim var.

--------------Uğurcan
Boey--Sanchez--Apokerim--Jakops
---------Torreira---?------
Sane-------------------------Lang
--------Osimhen---Barış
Bu maç özelinde
Sanki Lang kenarda olacak Sara ve Lemina girecek
Sallai durumuna göre o da girebilir

Barış her türlü oynayacak mevcut formu ile
İnanılmaz mücadele ediyor tam bir joker her yerde oynuyor
Osimhen'i destekleyici forvet rolünde başlar

Topçularda Liverpool'a karşı oynayacak olmanın tatlı heyecanı vardır. Kendimi sakınayım, koşmayım, topa girmeyim diyerek Lpool maçını bekleyecek olurlarsa kolay mağlubiyet alırız.

Tinercilerin g*tünü kesecek dirayette olanlar sahada olmalı tüm konsantrasyonuyla.

Aslında Osimhen-Barış ile çift forvet oynamak hiçte zor değil. Bekler ve kanatlarda bu oyuna gayet uygun. İcardi ve İlkay ile oynamak çok zor bu oyunu.

yönetimin bu maça prim açıklaması şart ya. cidden inanılmaz önemli maç.ligin kaderini belirleyecek maç. şurdan 3 puan alırsak "şampi" deriz.

İspanyol kardeşlerimizin gücüyle birlikte kazanan taraf biz olacağız.
1772784999414.webp

hayırlı cumalar

Jk denen takimida yenelim artik ya.Böyle ustten ustten konusmalarida sahsimi motive etmiyor ama yenmek lazim.Hayatim boyunca bunlarla rakipmiş gibi hissetmedim hiç o çap yok bunlarda sacma sapan bir takim iste yen geç.Bunlara resmi hesaptan gönderme felan yapilmasinida hic anlamadim.Sinan enginin zamaninda küfür bile etmiyorlar bile çıkısi vardi ya tam olarak jk bu iste

Geri
Üst Alt