- 21 Haziran 2011
- 27.161
- 7.286
- 2.238
Uğurcan
Singo - Lemina - Albulkerim - Jakobs
Torreira - Sara
Barış - Sane - Lang
Osimhen
Singo - Lemina - Albulkerim - Jakobs
Torreira - Sara
Barış - Sane - Lang
Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toteme devam. Ana mesaja yüklenelimKritik bir fikstürün dönemindeyiz. Hem Liverpool maçı öncesi önemli bir derbi maçına çıkacağız hem de lig şampiyonluğu için belirleyici maçlardan birisi olacak. Bunların yanında bize puan kaybettirmek ve hakemi baskı altına almak için çabalayan tjk ve cobani yönetimi ve medyası var. Hiçbir şeye fırsat vermeden maça çıkıp aslanlar gibi oynamalı ve şampiyonluk yolunda bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Puan farkı avantajını kaybetme şansımız yok. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Ben niye yokum burda yazıklarım olsunToteme devam. Ana mesaja yüklenelim
@Ufuktan Aslan
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Cengiz Kahraman @Şefki Güler @Eray Emeklier
@Naci Liboş @Vasfi Vural @Furkan Kaya @Furkan Boz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Göktürkhan ÇİL @Göktürk Mustafa Sert
@Nedim Sertel
@Mithat Şahinbey
@Umut Işık
@M.Saim Yılmaz
@Veli Baltacı
@Furkan Boz
beni mentionlamadin ha...Toteme devam. Ana mesaja yüklenelim
@Ufuktan Aslan
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Cengiz Kahraman @Şefki Güler @Eray Emeklier
@Naci Liboş @Vasfi Vural @Furkan Kaya @Furkan Boz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Göktürkhan ÇİL @Göktürk Mustafa Sert
@Nedim Sertel
@Mithat Şahinbey
@Umut Işık
@M.Saim Yılmaz
@Veli Baltacı
@Furkan Boz
Kupami alır geçerim. Sempiyinz lig izlemeye devam etmek istiyorum seneye çünküSekiztasi 8-0 yenip 2. olacagiz
Sekiztasa 8-0 yenilip sampiyon olacagiz
?
Kritik bir fikstürün dönemindeyiz. Hem Liverpool maçı öncesi önemli bir derbi maçına çıkacağız hem de lig şampiyonluğu için belirleyici maçlardan birisi olacak. Bunların yanında bize puan kaybettirmek ve hakemi baskı altına almak için çabalayan tjk ve cobani yönetimi ve medyası var. Hiçbir şeye fırsat vermeden maça çıkıp aslanlar gibi oynamalı ve şampiyonluk yolunda bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Puan farkı avantajını kaybetme şansımız yok. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Berad baba ayvayı yedik diyebilir miyiz00'dan bu yana Mart ayında İnönü'de ;
3 Mart 2007 2-1
2 Mart 2008 1-0
3 Mart 2024 0-1
29 Mart 2025 2-1
EYVAHHH.
Berad baba ayvayı yedik diyebilir miyiz