⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş - Galatasaray | 20:00 | 7 Mart | beIN Sports 1

abi sen bu paraları harcıyorsan ve büyük takımsan bunlara basarsın sonra da peki zıplatmak serbest mi diye alıntı yaparsın bu kadar basit bu iş yani.tjkden 10 kat büyük takımız biz bunu da ağızlarına vura vura tekrardan hatırlatmak zorundayız aksi bir sonuç kabul edilemez

Yine idmanda gülen topçu fotosu paylaşmışlar te allam
2fe1a09e-0ec8-47cc-9e1e-0b2f5374be65.webp

abi sen bu paraları harcıyorsan ve büyük takımsan bunlara basarsın sonra da peki zıplatmak serbest mi diye alıntı yaparsın bu kadar basit bu iş yani.tjkden 10 kat büyük takımız biz bunu da ağızlarına vura vura tekrardan hatırlatmak zorundayız aksi bir sonuç kabul edilemez

Asiri cringe olmus

hic derbi kazanmadan sampiyon olan takim var mi tarihte? eger yoksa bu rekoru kirmak guzel olabilir.

Yani hiç derbi kazanmadan şampiyon olabilen olmuş mu acaba. Ben onu merak ediyorum. Geçmiş 3 yılda zaten derbi performansımız ile ayakta kalmıştık.
Yani tarihte oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama şu anda bjk ve fb ile beraber kalsak diğerlerini kazansak derbi kazanmadan şampiyon oluyoruz. Trabzonu da derbi sayıyorsanız onlara da yenilmeden şampiyon olma şansımız var, daha fb-bjk maçları var vs vs. Ts maçlarını katmıyorum ama 96-00de bile 4 derbiden sadece birini alarak şampiyon olduğumuz olmuştur sanırım(kontrol etmedim)

Osimhen dikkat etmesi lazim. Bu kargalar kirmiziyi yedirmeye calisacaklar. Basaksehir ve trabzon maclarimiz var….

Yani tarihte oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama şu anda bjk ve fb ile beraber kalsak diğerlerini kazansak derbi kazanmadan şampiyon oluyoruz. Trabzonu da derbi sayıyorsanız onlara da yenilmeden şampiyon olma şansımız var, daha fb-bjk maçları var vs vs. Ts maçlarını katmıyorum ama 96-00de bile 4 derbiden sadece birini alarak şampiyon olduğumuz olmuştur sanırım(kontrol etmedim)
Diğer bütün maçları kazanacağımızı varsayarsak söylediğin doğru ama onun garantisi yok. Gördük bu yıl, olur olmadık maçlara puan bıraktık. Fener de aynı şeyi yaptı. Hele biz şu maçı alırsak, fener extra stres olacak. Evlerinde Samsun ile oynuyorlar. Her şeye gebe. Yeter ki biz kazanalım.

Osimhen dikkat etmesi lazim. Bu kargalar kirmiziyi yedirmeye calisacaklar. Basaksehir ve trabzon maclarimiz var….

Emirhanın olmaması iyi haber o baya sinir ediyodu Osimheni. Udokhai yumuşak stoper o pek bir şey yapamaz yeni aldıkları stoper de iri yarı hayvan gibi bir şey ama hantal açık alan bulursa Osimhen madara eder onu

şampiyon olduğu sezonda derbilerin alayında sıçmış bir takım yok bunu zamanında tartışmıştık.

sanki İmparatorun ilk yıllında da kötüydü baya derbiler

sanki İmparatorun ilk yıllında da kötüydü baya derbiler
96/97 ise evet istisna olan sezonlardan birisi. Orada en büyük etki, çok beraberlik almak, öyle olunca karşı taraf da kazanamıyor. Mesela fener iki maçta bizi yeniyor ama gidip beşiktaşa iki maçta da yeniliyor vs.Fenere iki maçta da yenildiğimiz çok sezon var ama onlarda da genelde diğerlerini yenmişiz, detaylı bakmıştım da şu an o kadar hatırlamıyorum.

Tüm derbilerde 10 puan bile alamamışız 96/97de ama onun dışında 10-12 bandının altında toplayan görmedim.

Bu sezon şu ana kadar 3 puan topladık

3 maç daha var

Geri
Üst Alt