Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 74.434
- 82.344
- 5.003
Bence yenilmeyecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence yenilmeyecez
jesus dönemi 5-0 lar havada uçuyordu, maça biz hızlı başladık pozisyonlara girdik, birden stad buz kestiGenelde boyle gazlanan ve havada ucan taraflar, husrani ugrar.
bizde de olmustu 10 kisi ifb evimizde yenmisti
96/97 ise evet istisna olan sezonlardan birisi. Orada en büyük etki, çok beraberlik almak, öyle olunca karşı taraf da kazanamıyor. Mesela fener iki maçta bizi yeniyor ama gidip beşiktaşa iki maçta da yeniliyor vs.Fenere iki maçta da yenildiğimiz çok sezon var ama onlarda da genelde diğerlerini yenmişiz, detaylı bakmıştım da şu an o kadar hatırlamıyorum.
Tüm derbilerde 10 puan bile alamamışız 96/97de ama onun dışında 10-12 bandının altında toplayan görmedim.
Bu sezon şu ana kadar 3 puan topladık
3 maç daha var
Olm sen niye bu kadar sağduyulusun yeter lan.Tabii ki her şeyden önemlisi derbi galibiyetleri şampiyonluğun tuzu biberidir, sosudur. Bu da başka bir konu.
Bu sezon özelinde yine istisnai bir durum olacak gibi duruyor, biz TS-Fener-BJK maçlarından beraberlik ile 3 puan çıkartsak (berbat bir senaryo bu arada) ve geri kalan maçları kazansak şampiyon oluyoruz şuanki tabloda. Fener eşşekliğini konuşturduğu için. Namağlupluk hikayesi çok göz boyuyor, rezalet bir beraberlik tablosu var adamlarda.
Doğrusu bu 3 derbiden toplam 5 puan çıkartmak şampiyonluk için oldukça yeterli, 7 puan çıkartmak mükemmel olur.
Olm sen niye bu kadar sağduyulusun yeter lan.
Bu takım zike zike o 3 maçtan 9 puan alacak diyeceksin.
yok 7 çok iyi, 5 şöyle böyle, agresif ol biraz.
Gooooool Leventcim goooolBence yenilmeyecez
Galip geleceğiz gibi duruyor