⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş - Galatasaray | 20:00 | 7 Mart | beIN Sports 1

96/97 ise evet istisna olan sezonlardan birisi. Orada en büyük etki, çok beraberlik almak, öyle olunca karşı taraf da kazanamıyor. Mesela fener iki maçta bizi yeniyor ama gidip beşiktaşa iki maçta da yeniliyor vs.Fenere iki maçta da yenildiğimiz çok sezon var ama onlarda da genelde diğerlerini yenmişiz, detaylı bakmıştım da şu an o kadar hatırlamıyorum.

Tüm derbilerde 10 puan bile alamamışız 96/97de ama onun dışında 10-12 bandının altında toplayan görmedim.

Bu sezon şu ana kadar 3 puan topladık

3 maç daha var

Tabii ki her şeyden önemlisi derbi galibiyetleri şampiyonluğun tuzu biberidir, sosudur. Bu da başka bir konu.

Bu sezon özelinde yine istisnai bir durum olacak gibi duruyor, biz TS-Fener-BJK maçlarından beraberlik ile 3 puan çıkartsak (berbat bir senaryo bu arada) ve geri kalan maçları kazansak şampiyon oluyoruz şuanki tabloda. Fener eşşekliğini konuşturduğu için. Namağlupluk hikayesi çok göz boyuyor, rezalet bir beraberlik tablosu var adamlarda.

Doğrusu bu 3 derbiden toplam 5 puan çıkartmak şampiyonluk için oldukça yeterli, 7 puan çıkartmak mükemmel olur.

Torreira ve barış hariç kimsenin kötü oynamaya hakkı yok bu maçta. Bu iki adamın ciğerleri ağızlarından gelecek bu sene

eğer olur da maçı kazanırsak sosyal medya hesaplarından göndermeye yapmaya gerek yok

hiçbir twite gerek yok. ya da zıplattık diye twit atıp geçmek yeterli. twit attıkça kendilerini büyük klüp zanneder bu tinerciler

Tabii ki her şeyden önemlisi derbi galibiyetleri şampiyonluğun tuzu biberidir, sosudur. Bu da başka bir konu.

Bu sezon özelinde yine istisnai bir durum olacak gibi duruyor, biz TS-Fener-BJK maçlarından beraberlik ile 3 puan çıkartsak (berbat bir senaryo bu arada) ve geri kalan maçları kazansak şampiyon oluyoruz şuanki tabloda. Fener eşşekliğini konuşturduğu için. Namağlupluk hikayesi çok göz boyuyor, rezalet bir beraberlik tablosu var adamlarda.

Doğrusu bu 3 derbiden toplam 5 puan çıkartmak şampiyonluk için oldukça yeterli, 7 puan çıkartmak mükemmel olur.
Olm sen niye bu kadar sağduyulusun yeter lan.

Bu takım zike zike o 3 maçtan 9 puan alacak diyeceksin.

yok 7 çok iyi, 5 şöyle böyle, agresif ol biraz.

Geri
Üst Alt