Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.966
- 10.468
- 2.223
fener her türlü takılır rahat olun.çok kafaya takmayın
Kendi maçımıza odaklanalım.
Kendi maçımıza odaklanalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin kırılırlardı yine kırılmadılar. Bal da var heriflerde. Aynısı geçmiş tüm sezonlarda oldu. Böyle direkten döndükleri bir sürü maçları oldu ve hep Nisan mayısa kadar yarışta kopmadılar ve koparmadılar yarıştanevet kazanamasalar kırılabilirlerdi. zaten 2. golü yedikten sonra epey kötü oynadılar. ama son 15-20 dk samsun çok yoruldu. orada döndü iş.
bizim hedef fb maçına 4 puan farkı korumak olmalı. liderlik ümitleri olmadan çıksınlar bizim maça. o maç bittiğinde hala önde olursak sonunu getiririz.
hayır etmedilerEttiler aslında da var da o iş yapacak bişey yok artık biz işimize bakalım
Ofsayt değil çimlerin çizgisinden bile belli oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 317657
Çizgi çekmey bile gerek yok
Ismail her ihtimale karsi atmis kendini..
Sahadaki cimdeki cizgiler dogruysa asiri sinirda, ondan emin olamiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 317657
Deplasmanda o kadar baskı kuramazlar ya. Tamamen son dk olması sebebiyle diye düşünüyorum.hayır etmediler
okan gitti korner hakkında saçma bi itiraz yaptı
tek demesi gereken hocam zıplayamadım adam engelledi demekti ve başından ayrılmamaktı
Ee yani bunu 4 sezondur itinayla bu dönem yapıyorlar. Nisan gelince ittirilme bırakılır ve patır patır sahaya bırakırlar. Şimdi de bırakıyorlar da son 3 haftada 2 maçta berabere kalmış takıma puan kaybetmez demek komikBen ne diyorum sen ne diyorsun. Sen farklı maç izledin galiba. Fener top oynamadan hakemlerle ittiriliyor![]()
3. Gol ofsayt değil. Samsun un yediği 2. Gol mallık nasıl öyle alan bırakıyorsun. Fener bugün takılsa lig 2. Liği bile tahlileye girerdi. Belliki son ana kadar gidecek yarış. Fener değişik takım.
Bir sezon da kopma olsa avrupaya odaklanabilsek iyi olurdu. Sinir bozucu hale geldi artık.Bizim ligte yarıştan kopmaya izin vermezler imkanı yok en başta yayıncı kuruluş istemez ,kopma olayini puan farkı 4 oldukça her hafta yasayacaklar zaten onlar takıldığı an zaten lig biter o da muhtemelen son haftalara kalir
Orta hakem in ofsayt tan gol iptal ettiği nerde görülmüşŞuna ofsayt demeyen gitsin badminton seyretsin
Allahsız kitapsızlar
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ofsayt olmadığı çok barizEkli dosyayı görüntüle 317657