SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

fener her türlü takılır rahat olun.çok kafaya takmayın

Kendi maçımıza odaklanalım.

evet kazanamasalar kırılabilirlerdi. zaten 2. golü yedikten sonra epey kötü oynadılar. ama son 15-20 dk samsun çok yoruldu. orada döndü iş.
bizim hedef fb maçına 4 puan farkı korumak olmalı. liderlik ümitleri olmadan çıksınlar bizim maça. o maç bittiğinde hala önde olursak sonunu getiririz.
Kesin kırılırlardı yine kırılmadılar. Bal da var heriflerde. Aynısı geçmiş tüm sezonlarda oldu. Böyle direkten döndükleri bir sürü maçları oldu ve hep Nisan mayısa kadar yarışta kopmadılar ve koparmadılar yarıştan

dayı başlarım hakemine herif gidiyor mal mal değişiklikler yapıyor şimdi bizim samsun maçı gelsin görün bakalım catenaccio vol 3 nasıl inşa ediliyor bakın bakalım böyle mal goller yerler mi bizden içeride

Şuna ofsayt demeyen gitsin badminton seyretsin

Archie Brown net olarak pozisyonun içinde hatta vruuş öncesi toptan kaçıyor

Kalecinin alanında yani

Allahsız kitapsızlar

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır etmediler
okan gitti korner hakkında saçma bi itiraz yaptı
tek demesi gereken hocam zıplayamadım adam engelledi demekti ve başından ayrılmamaktı
Deplasmanda o kadar baskı kuramazlar ya. Tamamen son dk olması sebebiyle diye düşünüyorum.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sen farklı maç izledin galiba. Fener top oynamadan hakemlerle ittiriliyor :)
Ee yani bunu 4 sezondur itinayla bu dönem yapıyorlar. Nisan gelince ittirilme bırakılır ve patır patır sahaya bırakırlar. Şimdi de bırakıyorlar da son 3 haftada 2 maçta berabere kalmış takıma puan kaybetmez demek komik

3. Gol ofsayt değil. Samsun un yediği 2. Gol mallık nasıl öyle alan bırakıyorsun. Fener bugün takılsa lig 2. Liği bile tahlileye girerdi. Belliki son ana kadar gidecek yarış. Fener değişik takım.

Ne değişikliği Samsun topçuları her topu kaptıkları tertemiz müdahaleleri bile faul çaldı, kendini taktıran gunduzi kereme havadan fauller çalındı, son top kel defansa faul var adam başını tutup gösteriyor gördüğü galde faul vermiyor korner gol oluyor, bugün şu maçı izleyen birisi ligin en skandal hakemli maçını izlemiştir, hakem ittirmesiyle galibiyet geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her maçta ama her maçta ortada olan kararlar bunların lehine çıkıyor. İnanılmaz bir örgütler.

Bizim ligte yarıştan kopmaya izin vermezler imkanı yok en başta yayıncı kuruluş istemez ,kopma olayini puan farkı 4 oldukça her hafta yasayacaklar zaten onlar takıldığı an zaten lig biter o da muhtemelen son haftalara kalir
Bir sezon da kopma olsa avrupaya odaklanabilsek iyi olurdu. Sinir bozucu hale geldi artık.

Sırf değişiklik yapmak için adam çıkarırsan yersin

Sırf icardi yi oynatcam diye son 5 dk kala Osimhen i çıkardı golü yedik, sanki 5 dk daha dayanamayacaktı Osimhen

bugünde celil ve ntcam 10 dk daha oynayamayacakmıydı sanki yok yere çıkardı adamları.

Hehe forvet çıkarma işi tuz biber oldu. Marius neden çıkar abe aptal herifler

Geri
Üst Alt