Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sen farklı maç izledin galiba. Fener top oynamadan hakemlerle ittiriliyorYine gelmiş “Bunlar maç kaybetmez” ci tayfa
Bir siz bir de tribündeki şansa bala gelen golle şampiyonluk şarkısı söyleyen Fenerbahçe taraftarları akıllanmazsınız
Kardeş bu kadar beraberlik alırlarken yabancı hakem mi vardı sen onu de heleBen ne diyorum sen ne diyorsun. Sen farklı maç izledin galiba. Fener top oynamadan hakemlerle ittiriliyor![]()
Tamamen kendi elleriyle veriyorlar.Benim canımı sıkan şey, adamlar maçların yüzde 90'ında bugün gol attıkları dakikalarda gol atıp maçı çeviriyorlar. Garip bir inanç oldu artık. 3-0 geride olsalar 4 tane atacaklarına filan inanıyorlar.
Bu Anadolu takımlarının şu saçmalığı bıktırdı artık. Elindeki maçı 5 dk daha tutamıyorsun, siz niye varsınız lan o zaman.
fener hakkıyla almış dostum adamlar mac kaybetmiyor yazılanlara göreOrtalığın yıkılması lazım yav adamlar 3 dkda 2 tane ofsayttan attı
Bunun süperlikle alakası yok dk 90 da nizami kademeli duracan gerideSamsun dediğin takım öyle süper bir takım değil ki. Yiyedebilir 2-2 olur yine puan almış olurlar, asıl sıkıntı hakem oynatmadı ikinci yarı her pozisyon faul.
Hakem ittirme şans her neyse artık bu herifler nisan-mayısa kadar sezonlardır kopmuyor yarıştan. Bu maçtan en az 10 tane izlemişizdir 3-4 sezondurZaten çeviremiyorlardı. Attıkları son gol gibi sırf bu sezon benim hatırladığım 2 golümüz iptal edildi. İkisi de yenildiğimiz maçlar daha yakın birisi Konya maçı attığımız golü bu günkü gibi verse yenerdik o maçı burada da bize vermediği gibi vermese berabere bitiyordu maç.
Benim canımı sıkan şey, adamlar maçların yüzde 90'ında bugün gol attıkları dakikalarda gol atıp maçı çeviriyorlar. Garip bir inanç oldu artık. 3-0 geride olsalar 4 tane atacaklarına filan inanıyorlar.
Bu Anadolu takımlarının şu saçmalığı bıktırdı artık. Elindeki maçı 5 dk daha tutamıyorsun, siz niye varsınız lan o zaman.
Hadi jk'nın fb yalayıcılığını anlayabiliyorum bir nebze ama bu ts'nin kupalarını çaldıkları adamlara hâlâ yanlamasını anlamak mümkün değil.Biz sampiyon olacagiz burada asil hakki yenen tsli şapşikler oluyor. Ikincilikleri çalınıyor ama feneri cok sevdikleri icin iyi oluyor beter olsunlar.
Son dk golü olmasa iptal edilirdi. Maça yemedi.o son gol nasıl iptal olmaz ya
evet kazanamasalar kırılabilirlerdi. zaten 2. golü yedikten sonra epey kötü oynadılar. ama son 15-20 dk samsun çok yoruldu. orada döndü iş.4 puan farkı çok değil. Kırılma maçları buydu kırılmadılar bundan sonra farkı arttırmamız zor bence. Yine sonuna kadar takip edecekler bizi