SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Benim canımı sıkan şey, adamlar maçların yüzde 90'ında bugün gol attıkları dakikalarda gol atıp maçı çeviriyorlar. Garip bir inanç oldu artık. 3-0 geride olsalar 4 tane atacaklarına filan inanıyorlar.
Bu Anadolu takımlarının şu saçmalığı bıktırdı artık. Elindeki maçı 5 dk daha tutamıyorsun, siz niye varsınız lan o zaman.

Maç 2 1 iken fener bildiğin oyunu bırakmıştı yürüyorlardı samsun gelin bir tane atın can gelsin size dedi karaktersizler

şu adnan trolüne cevap vermeyin

Benim canımı sıkan şey, adamlar maçların yüzde 90'ında bugün gol attıkları dakikalarda gol atıp maçı çeviriyorlar. Garip bir inanç oldu artık. 3-0 geride olsalar 4 tane atacaklarına filan inanıyorlar.
Bu Anadolu takımlarının şu saçmalığı bıktırdı artık. Elindeki maçı 5 dk daha tutamıyorsun, siz niye varsınız lan o zaman.
Tamamen kendi elleriyle veriyorlar.

Ntcham 80 dakika taş gibi top oynadı tüm fener orta sahasını tek başına domine etti en dirençi olan geçiş oynatan ve aynı zamanda oyunu açan adamı çıkarıp Yalçın denen kazmayı soktu.

Kalite maç kazandırır, kalitesizlik maç kaybettirir.

avrupada da samsun destekleme zorunluluğumuz varmış sanırım işe bak yav

Ismail her ihtimale karsi atmis kendini..

Zaten çeviremiyorlardı. Attıkları son gol gibi sırf bu sezon benim hatırladığım 2 golümüz iptal edildi. İkisi de yenildiğimiz maçlar daha yakın birisi Konya maçı attığımız golü bu günkü gibi verse yenerdik o maçı burada da bize vermediği gibi vermese berabere bitiyordu maç.
Hakem ittirme şans her neyse artık bu herifler nisan-mayısa kadar sezonlardır kopmuyor yarıştan. Bu maçtan en az 10 tane izlemişizdir 3-4 sezondur

Bu hakemlerle tabiki inanırlar.

Biz sampiyon olacagiz burada asil hakki yenen tsli şapşikler oluyor. Ikincilikleri çalınıyor ama feneri cok sevdikleri icin iyi oluyor beter olsunlar.
Hadi jk'nın fb yalayıcılığını anlayabiliyorum bir nebze ama bu ts'nin kupalarını çaldıkları adamlara hâlâ yanlamasını anlamak mümkün değil.

Bu tsliler kadar beyinsizi yok, bizi düşman bellemişler oyuncularını alıyoruz diye. Dünya kadar para kazandınız bizden nedir bu kin nedir bu nefret.

4 puan farkı çok değil. Kırılma maçları buydu kırılmadılar bundan sonra farkı arttırmamız zor bence. Yine sonuna kadar takip edecekler bizi
evet kazanamasalar kırılabilirlerdi. zaten 2. golü yedikten sonra epey kötü oynadılar. ama son 15-20 dk samsun çok yoruldu. orada döndü iş.
bizim hedef fb maçına 4 puan farkı korumak olmalı. liderlik ümitleri olmadan çıksınlar bizim maça. o maç bittiğinde hala önde olursak sonunu getiririz.

Geri
Üst Alt