SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Buna kopmuyorlar değil koparmıyorlar demen lazım. Zira sürekli bu takımın lehine çıkıyor kararlar. Çok basit örnek veriyorum Konya maçında attığımız gol ofsaytsa bu da ofsayt değilse bu da değil ama öyle olmuyor işte. Kararlar dengeli olsa yarıştan kopmuş olurlardı zaten.
Orası öyle zaten koparmıyorlar da heriflerde şans da var. Mesela bugün sondakika gol atmasalar yine kopmuşlardı

Buna kopmuyorlar değil koparmıyorlar demen lazım. Zira sürekli bu takımın lehine çıkıyor kararlar. Çok basit örnek veriyorum Konya maçında attığımız gol ofsaytsa bu da ofsayt değilse bu da değil ama öyle olmuyor işte. Kararlar dengeli olsa yarıştan kopmuş olurlardı zaten.
Konya maci neyse daha barizi ts macinda verildi hasan o esas komedi olandı bugun fenerin attığı 3.golde pek bisey yok gibi sanki ama tekrar bakmak lazim ama bugun icin bence 1.olarwk samsun hocasi hediye etti puanı

Göztepe macini hemen ts macindan sonra oynamaliyiz. O maci kazanip febetö macina 4p önde cikmaliyiz. Ama bunlar ts-Gs, febe-jeke macinin sonucunu bekleyip ona göre oynatirlar kesin. Eger biz kazanip febe puan kaybederse hemen oynatirlar. Yok biz kazanip/kaybedip febe de kazanirsa mayista oynatirlar ki febe bizim maca 1p geride gelsinler diye ugrasirlar

Benim canımı sıkan şey, adamlar maçların yüzde 90'ında bugün gol attıkları dakikalarda gol atıp maçı çeviriyorlar. Garip bir inanç oldu artık. 3-0 geride olsalar 4 tane atacaklarına filan inanıyorlar.
Bu Anadolu takımlarının şu saçmalığı bıktırdı artık. Elindeki maçı 5 dk daha tutamıyorsun, siz niye varsınız lan o zaman.
Bize de 95te attilar ya biz napiyorduk? Haaa unuttum Mauro orta sahada jogging yaparken Sane tek basina solda ikiye bir kalmisti, Sanchez avel avel dolaniyordu, Arda 18 ustunden rakibe kafa vurduruyor, Uurcan topar ucmak yerine diz ustu kayiyordu. Herkes hata yapiyor. Bunun Galatasaray'i, Samsun'u, fener'i falan yok. Duduk calmadan mac bitmiyor.

Ankaragücü maçı vardı 0-1'den 2-1 olmuştu, Başakşehir maçı vardı 1-0'dan 1-2 olmuştu bu adamların saçma bir şekilde 90'da mağlupken çevirdiği maçlar oluyor bizde hiç böyle bir durum hatırlamıyorum.

Ankaragücü maçı vardı 0-1'den 2-1 olmuştu, Başakşehir maçı vardı 1-0'dan 1-2 olmuştu bu adamların saçma bir şekilde 90'da mağlupken çevirdiği maçlar oluyor bizde hiç böyle bir durum hatırlamıyorum.
hayran olmamak elde degil fenere

Abi her maçı nasıl geriden gelip son 10 dk'da attıkları gollerle çözüyorlar, delirmelik kısmı bu. Ulan 90 dk öndesin, 5 dk daha defans yapacaksın hepi topu. Hiçbir şey yapamazsan yat bari, oyunlarını soğut. Ben bıktım usandım bu Anadolu takımlarından. Bize gelince hayatları buna bağlıymış gibi oynayan, hayatının şutunu, golünü çıkartan adamlar konu fener olunca son 10 dk olabilecek en kötü şekilde gol yiyip dağılıyor. Böyle böyle 10 haftadır bekliyoruz ki kopsunlar. Mesela o değişikliklerin amacı neydi, biri çıkıp açıklasın lan. Girenlerin 1 tane yaptığı olumlu hareket yok. Bizim maçlarda giren adamların bile içinden Messi çıkıyor. Şans da olacak yani. 2 hafta puan bıraktılarsa 10 tane maç aldılar şu şekil.

dakika 88de beraberliğe bile kahrolacak durumdan galibiyet aldılar ya. 2-2 olunca ne ballılar ya yine yenilmediler derken adamlar üzerine maç kazandı. samsun 88 dakika oynadı 2 dakika uyudular anında cezalandırdılar. yemin ederim tarihte bunların balı kadar bal görülmemiştir. ama durun siz, size öyle bir koyacağız ki sami yende.............

Koduğumun ballı hırboları. Sürekli hakem veya şansla maç çeviriyorlar.

Bize de 95te attilar ya biz napiyorduk? Haaa unuttum Mauro orta sahada jogging yaparken Sane tek basina solda ikiye bir kalmisti, Sanchez avel avel dolaniyordu, Arda 18 ustunden rakibe kafa vurduruyor, Uurcan topar ucmak yerine diz ustu kayiyordu. Herkes hata yapiyor. Bunun Galatasaray'i, Samsun'u, fener'i falan yok. Duduk calmadan mac bitmiyor.
Minimum 10 tane maç aldılar 85 ve 90+ dakikalarında gol atarak. Ne anlatıyorsun acaba.

Dün beşiktaş maçına çoğu kişi puan kaybı diyordu altın gibi 3 puan aldık. Puan farkı 1 gibi hareket edip göztepe ve trabzon deplasmanlarını da bu şekilde geçmeliyiz.

Geri
Üst Alt