Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.121
- 17.823
- 2.228
moralim çok bozuldu ama sonra düşünüyorum benim Kalecim Uğurcan bu malların kalecisi ederson , benim forvetim Osimhen bunların ki sidiki .Sonra bir rahatlama geliyor .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut ışık fenerli sevgili yapmış olabilir mi. Hayranlık burdan geliyor olabilirhayran olmamak elde degil fenere
Ntcam cıkmasa 7 puan olacaktıŞampiyonluğu hak eden şu an zirvede 4 puan farkla lider arkasına bile bakmadan devam ediyor.
Şans da yanlarında hakem iteklemesine rağmen bu maçta son dakikada gol atmasalar yine kopmuşlardıİmkansız, o yuzden bu kopma muhabbetini konuşmaya gerek yok ,erkenden kopma olursa fener kitlesi tv lerden tribunlerden uzaklaşır bunu kimse istemez ozellikle yayıncı kurulus
Net olurdu hatta fener 87-88 gibi maçı bırakmıştı oyuncular yürüme temposuna geçmişti.Ntcam cıkmasa 7 puan olacaktı
benm anlamadığım neden hep biz puan kaynedecekmişiz gibi düşünüyoruz da bu adiler full çekecekiyor diye düşünüyoruz ?Dün beşiktaş maçına çoğu kişi puan kaybı diyordu altın gibi 3 puan aldık. Puan farkı 1 gibi hareket edip göztepe ve trabzon deplasmanlarını da bu şekilde geçmeliyiz.
ya fener mac başlıgı nıye var ben oradayımUmut ışık fenerli sevgili yapmış olabilir mi. Hayranlık burdan geliyor olabilir
Hakemler sayesinde. Kimse fark etmiyor ama hakemler sürekli topun fenerde kalmasını sağlıyor. Faul istatistiklerine bakmak yeterli. Fenerin rakiplerine karşı ise tam tersini uyguluyorlar, faulleri vermiyorlar.Ankaragücü maçı vardı 0-1'den 2-1 olmuştu, Başakşehir maçı vardı 1-0'dan 1-2 olmuştu bu adamların saçma bir şekilde 90'da mağlupken çevirdiği maçlar oluyor bizde hiç böyle bir durum hatırlamıyorum.
Nasıl neyse bana ne TS maçından? Konya maçında bizim böyle golümüz verilmedi yine bu sezon 1 maçta daha sanırım Sara idi onda da golümüz verilmedi onlar gol değilse bu da değil bu kadar basit. TS maçında da verilmesi buna verilmesini aklamıyor. İşte bu şekilde yarıştan koparılmıyorlar. Bu golü biz atsak ofsayt vermişlerdi bunu hepimiz biliyoruz çünkü verdiler ve sorun olan bu.Konya maci neyse daha barizi ts macinda verildi hasan o esas komedi olandı bugun fenerin attığı 3.golde pek bisey yok gibi sanki ama tekrar bakmak lazim ama bugun icin bence 1.olarwk samsun hocasi hediye etti puanı
Tamam sen haklisin.Minimum 10 tane maç aldılar 85 ve 90+ dakikalarında gol atarak. Ne anlatıyorsun acaba.