SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

moralim çok bozuldu ama sonra düşünüyorum benim Kalecim Uğurcan bu malların kalecisi ederson , benim forvetim Osimhen bunların ki sidiki .Sonra bir rahatlama geliyor .

hakem şerefsizdi tabii ki. ali şansanal gibi buna da anneler gününde annesine tersten girmelik totemi uyguladılar ve o.ç. isimli hakem de ali şansanal gibi oltaya geldi. annesi yaşıyosa evde gururlanmıştır güzel oğluşum bizi temsil ediyo diye. şu sahada ölün ananıza şöyle küfür edenleri kayırmayın yav, hepimiz ölecez mezarım daha süslü olsun diye bu kadar şeref yoksunluğu gösterilir mi.

Samsun puan almalıydı iyi mücadele etmişlerdi. Yazık oldu.

4 puan önde olan biziz ve en formda 2.takimi derbide yenmişiz ama bizim taraftar panik yapiyor :)

Neyse şunlara bizim statta basamazsak yine başlarim böyle ise jk nin stad daki malligimızdan sonra en nefret ettiğm iş evde şunlara karşi dogru durust maç yok olması.

10 yıldır falan. ( Zaniolonun 2 tane attigini saymiyorum iş bitmisti zaten orada) en son sneijder 2-1

Ben anlamıyom Samsunsporlular iki haftadır falan hiç maç izleyip gündem takip etmediler mi
Net ofsayttı ya pozisyon sadece bir kişinin ısrarla itiraz edip hakemin yanında dikilmesi yeterli idi

Dün beşiktaş maçına çoğu kişi puan kaybı diyordu altın gibi 3 puan aldık. Puan farkı 1 gibi hareket edip göztepe ve trabzon deplasmanlarını da bu şekilde geçmeliyiz.
benm anlamadığım neden hep biz puan kaynedecekmişiz gibi düşünüyoruz da bu adiler full çekecekiyor diye düşünüyoruz ?

İzlemedim iyi ki izlememişim durduk yere sinirimi zıplatmaya gerek yok

Umut ışık fenerli sevgili yapmış olabilir mi. Hayranlık burdan geliyor olabilir
ya fener mac başlıgı nıye var ben oradayım

antuda başka fb platformunda bu adamlar bızım maclarla alakası konu acmıyor konuşmuyor sürekli sövüyor
burda fbli topcu falan övülüyor her hafta
sadece gs maclarını acalım mis gibi

Ankaragücü maçı vardı 0-1'den 2-1 olmuştu, Başakşehir maçı vardı 1-0'dan 1-2 olmuştu bu adamların saçma bir şekilde 90'da mağlupken çevirdiği maçlar oluyor bizde hiç böyle bir durum hatırlamıyorum.
Hakemler sayesinde. Kimse fark etmiyor ama hakemler sürekli topun fenerde kalmasını sağlıyor. Faul istatistiklerine bakmak yeterli. Fenerin rakiplerine karşı ise tam tersini uyguluyorlar, faulleri vermiyorlar.

Mesela 3. golden önce Samsunlu stoperin kafasına arkadan kafa atılıyor,. pozisyon faul ama korner veriyor. Ordan dönüyor gol oluyor. Sürekli böyle. Bu yüzden fener top oynamadan sürekli maç çeviriyor.

Bi 3cü gole gitmediler. Halbuki savunmalari okadar bitik ki. 3cü düsse hatta 65lerde bile olsa mac bitmisti. Samsunun baskisi oyun kurdurmadi, ama yok yetindiler 2:1 ile. Bunlarin ballinida biliyoruz bu sezon icin. Ozaman en azindan uzatmalarda iyi savunma yap. Hala önalan pres 90larda, sonra böyle acik verirsin son dakikada.

Konya maci neyse daha barizi ts macinda verildi hasan o esas komedi olandı bugun fenerin attığı 3.golde pek bisey yok gibi sanki ama tekrar bakmak lazim ama bugun icin bence 1.olarwk samsun hocasi hediye etti puanı
Nasıl neyse bana ne TS maçından? Konya maçında bizim böyle golümüz verilmedi yine bu sezon 1 maçta daha sanırım Sara idi onda da golümüz verilmedi onlar gol değilse bu da değil bu kadar basit. TS maçında da verilmesi buna verilmesini aklamıyor. İşte bu şekilde yarıştan koparılmıyorlar. Bu golü biz atsak ofsayt vermişlerdi bunu hepimiz biliyoruz çünkü verdiler ve sorun olan bu.

Bu mallar gorun bakin karagumrukten bile gol yiyecekler kazansalar bile ,takim icinde kopukluk var bunlarin

Geri
Üst Alt