SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

o maça 4 puan farkı koruyarak gelelim istiyorum.
evdeki derbilerde aman yenilmeyelim diye top oynayamıyoruz bunlara karşı. fb'ye de aynısı kendi evinde oluyor.
o maç yine bıçak sırtı geçer.
Belli bi malligimiz olmasa en son taa sneijderin uzaktan 2 tane attigi maci yenmeyiz zaten yav. Ama bu malliga devam etmeyelim koyalim istiyorum işte.

Ederson skandal goller yedi özellikle ilki komedi idi ancak Ntcham'ın şutu çok iyi çıkardı

Okan Kocuk ise daha skandal goller yedi. Nene'den yediği gol kabul edilemezdi, Cherif'in golünde de direkt hakeme ofsayt diye ağlamalı idi az kafayı çalıştırıp, gidip kornerden önce faul vardı bu korner haramdı falan diye ağladı kafasız gibi

Adamlar stadı terk etmiş 90 da o kadar inanmıyolar ama bizim taraftar 4 e düştü diye ağlıyo :asd
Neredeyse lig bitiyordu, havlu atmalarına 5 dakika kalmıştı. Baştan beri rahat bir galibiyet alsalar başlıkta yorum bile olmazdı.

Ederson skandal goller yedi özellikle ilki komedi idi ancak Ntcham'ın şutu çok iyi çıkardı

Okan Kocuk ise daha skandal goller yedi. Nene'den yediği gol kabul edilemezdi, Cherif'in golünde de direkt hakeme ofsayt diye ağlamalı idi az kafayı çalıştırıp, gidip kornerden önce faul vardı bu korner haramdı falan diye ağladı kafasız gibi
Ntcamın şutta durdugu bölgeye geldi ortada dursa onuda yerdi bu

Ankaragücü maçı vardı 0-1'den 2-1 olmuştu, Başakşehir maçı vardı 1-0'dan 1-2 olmuştu bu adamların saçma bir şekilde 90'da mağlupken çevirdiği maçlar oluyor bizde hiç böyle bir durum hatırlamıyorum.
Osimhen rövesota. Oda samsun ;D hasan Kabze yav. Birsürü var ama bunlar gibi maci yenilmisken ve hakli maglubiyet alacakken bidaha maci kazanmasi, öyle maci bende hatirlamiyorum. Bunlarin bütün maclari böyle gecti bu sezon. Normalde trabzonun gerisinde olmalilar.

moralim çok bozuldu ama sonra düşünüyorum benim Kalecim Uğurcan bu malların kalecisi ederson , benim forvetim Osimhen bunların ki sidiki .Sonra bir rahatlama geliyor .
Fbnin hakemi yasin kol,oğuzhan çakır,oğuz ergün,ali şansalan,çağdaş altay,atilla karaoğlan,kadir sağlam,mehmet türkmen

Senin?

Nasıl neyse bana ne TS maçından? Konya maçında bizim böyle golümüz verilmedi yine bu sezon 1 maçta daha sanırım Sara idi onda da golümüz verilmedi onlar gol değilse bu da değil bu kadar basit. TS maçında da verilmesi buna verilmesini aklamıyor. İşte bu şekilde yarıştan koparılmıyorlar. Bu golü biz atsak ofsayt vermişlerdi bunu hepimiz biliyoruz çünkü verdiler ve sorun olan bu.
Bunları çok konuştuk o yuzden artik konusmayi sevmiyorum, senin tabiki iptal edilecek cunku bizim hiçbir ortamda hakkımızı savunan konuşan bir yonetimimiz başkanımız yok yani o yuzden bu tarz şeylere şaşırmaya gerek yok ,kulübün baskani da hocasida hepsi tek bir kisi
Feneride yarista tutacaklar bizim ligte erkenden kopmaya izin vermezler asla
Ancak sene başından 2 takimda kotu gider potadan uzak kalir ozaman lider olan kopar gider ,su saatten sonrada kopmaya olursa fener yine apyalliklariyla puan verirse olur

Her sene ayni sey ha yakaladilar ha yakalayacaklar. Rakibin bizi yakalayip gececegine tuttugunuz takimin Siirt Koy Hizmetlerini yeneceginden daha cok inaniyorsunuz.

2 sezondur normalde nisan ayında lig bitmesi lazım

Ama dekoder satılsın diye 2.olan takım öyle böyle kayrılıyor ki apaçık göstere göstere yapılıyor. Yani şu son 2 sezonun kollanması şike sezonunun önüne geçmiştir

Kazanmaları bekleniyordu diye haram 3 puanlarını görmezlikten mi gelelim?
Samsun yanlış değişiklik yaptı, doğru. Ama operasyon çocuğu topa kafa vuran adamın kafasına vuran şikebahçeli futbolcu aleyhine faulü çalsaydı son dakikada o kornerden gol gelmezdi.

Benim yazdığım şeyde hakemle ilgili bişey mi diyorum
Triplere girmeye gerek yok nasıl kollandıklarını zaten biliyoruz. İçerde kaybedeceklerini kaybettiler zaten

Geri
Üst Alt