SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Ankaragücü maçı vardı 0-1'den 2-1 olmuştu, Başakşehir maçı vardı 1-0'dan 1-2 olmuştu bu adamların saçma bir şekilde 90'da mağlupken çevirdiği maçlar oluyor bizde hiç böyle bir durum hatırlamıyorum.
Dedigin maçlari hatirliyorum hatta "bu son saniye gollerinin bir anlamı olmalı" diyorlardı X'te 😁

Birkaç faul var vermedi ya da Samsun a kolay verdi onlar da oluyor her maçta. Samsun un hocası fena sattı.

Bir de son korner öncesi Şerif in faulü var onu verse gol olmayabilirdi
Samsunun hocası niye satsın arkadaş.Onlar yapmadımo 2-1 i..
Onlarda oluyor diyorsun her maç.Be oluyor abi.Evet her maç bunların lehine oluyor.Normal mi bu durum..
Şerefin faulü var diyorsun verse gol olmazdı daha ne olsun.

yanlış gole odaklanıyor bizim sosyal medyadaki koyun sürüsü

üçüncü gol net şekilde ofsayt. ikincide bi şey yok çimlerin renginden belli herifin bi metre geride olduğu

biz totalde minimum 2 muhtemelen 6 puandan olduk benzer pozisyonlar yüzünden

Osimhen rövesota. Oda samsun ;D hasan Kabze yav. Birsürü var ama bunlar gibi maci yenilmisken ve hakli maglubiyet alacakken bidaha maci kazanmasi, öyle maci bende hatirlamiyorum. Bunlarin bütün maclari böyle gecti bu sezon. Normalde trabzonun gerisinde olmalilar.
Yok benim kast ettiğim konu tamamen 90'da skor olarak geride gireceksin mesela berabereyken kazandığımız maçlar var ama bu tarz niyeyse bizde olmuyor birde bu kazandıkları maçlarda top oynamadan yapıyorlar herhalde geride olmanın getirdiği rahatlıkla oluyor başka açıklaması olamaz.

Dedigin maçlari hatirliyorum hatta "bu son saniye gollerinin bir anlamı olmalı" diyorlardı X'te 😁
Hepsinde de şampiyon olduk yine olacağız ama ister istemez can sıkıyor hem namağlup serisi bitecekti hem de hiçbir aksiyonları yoktu futbolcular bile saldığı dakikada 1 tane hava topunu indirtmeleri 1 tane ara pas derken resmen havaya girdiler.

VAR'ın verdiği görüntü topun ayaktan çıktığı an olamaz demekki oynadılar üzerinde
Yok kesin degil, top ayaktan cikmadan bile once o. Top 2 3 saniyede kadraja giriyor orda.

Imkansiz dogru sekans olmasi o goruntunun

Medyada "teknolojiye guvenmek.durumundayiz" kafasi hakim oldugu icin servis ediyorlar oyle.

Gene de yakin duruyor yerdeki zemin cizgisi ama net degil, bence ofsayt duruyor ama emin de olamiyorum

Kasımpaşa ve Antalya maçlarına galibiyet
Samsun maçına puan kaybı yazılsa 3 hafta önce herkes fitti.

İlk ikisinde puan kaybettiler, Samsun’da kazandılar. Kabul edeceğimiz hesaba göre en az 1 puan kardayız.

Gördüğünüz gibi eli ayağı biraz düzgün her takım bunları hoplatma potansiyeline sahip.

Tedesco kadro olarak saçmalıyor aslinda ama karşısında biraz saglam rakip lazim 2 tane sol beki stoper oynattı herif

Geri
Üst Alt