SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Tamamen Samsun'un mallığıyla alınmış bir üç puan fbden çekinmek yersiz zira her maç puan kaybı yapabilecek durumdalar haftaya karagümrük bile zorlayabilir tedesco zaten hoca değil olağanüstü balıyla buraya geldi ki o bal da her zaman tutmuyor

Maçı başından sonuna kadar izledim yemin ederim fener bir gram istemiyordu almayı ne istek ne arzu hiç bir şey yoktu adamlarda 2-1 giderken ilk defa bu maçı mümkün değil döndermezler diye hissettim samsun bildiğin hediye etti gelin alın şu golü atın kendinize gelin dediler bildiğin korkunç bir şey ya.

bu skrinyar ne zaman dönüyor.
o yokken bunların savunma kabak
hata yapıyorlar geride.
bjk maçına yetişiyor mu acaba

Asensio ya yakin ve temaslı oynayınca tamamen ortadan kayboluyor ntcham ve celil varken pas bile cikaramadi

İşte kızdığımız üzüldüğümüz nokta bu. 5 dakika dayansa samsun lig bimişti

Aynen. Lig bitmişti ve Liverpool maçına odaklanacaktık. Şimdi benim için Başakşehir maçı daha önemli çünkü tinercilerden daha iyi takımlar ve biraz kötü oynadığımızda şu şikecileri kollayan operasyon çocukları da devreye girip bizi 3 puandan ediyorlar.
Bizde yönetim olsaydı zaten şu anda 12 puan öndeydik ve Avrupa’ya odaklanmış olacaktık.

Kasımpaşa ve Antalya maçlarına galibiyet
Samsun maçına puan kaybı yazılsa 3 hafta önce herkes fitti.

İlk ikisinde puan kaybettiler, Samsun’da kazandılar. Kabul edeceğimiz hesaba göre en az 1 puan kardayız.

Gördüğünüz gibi eli ayağı biraz düzgün her takım bunları hoplatma potansiyeline sahip.
Keşke bu maçı ilk yarıdan bitirseydi fb. Umutlanıp 5 dakikada yarışa tutunmaları feci moral bozdu

Bazı arkadaşların kafasımı almıyor anlamıyorum. Panik yapan yok şuanda. Herkes bu oe larının böyle haram puan almalarına kızıyor. Bizim yönetim gibi sevgi pıtırcığı birsürü Galatasaraylı görünce üzülüyorum cidden
Almıyor tabiki..Görmüyorlar…
Bizde çok böyle taraftar.Başımızdakiler zaten yok hükmünde.Ama yorumcusundan taraftararına büyük sıkıntı var.Bu yüzden algıları kıramayıp her hafta ayrı rezillik yaşanıyor.
Sen sergen denen şerefsize cevap vermezsen her hafta uğraşırsın bu namussuzlarla.

Maçı başından sonuna kadar istedim yemin ederim fener bir gram istemiyordu almayı ne istek ne arzu hiç bir şey yoktu adamlarda 2-1 giderken ilk defa bu maçı mümkün değil döndermezler diye hissettim samsun bildiğin hediye etti gelin alın şu golü atın kendinize gelin dediler bildiğin korkunç bir şey ya.
Maçın 85-88 arasına bakınca zaten anlaşılıyor futbolcular filan koşmayı kesmişti rastgele şeyler denemeye başladılar.

Hepsinde de şampiyon olduk yine olacağız ama ister istemez can sıkıyor hem namağlup serisi bitecekti hem de hiçbir aksiyonları yoktu futbolcular bile saldığı dakikada 1 tane hava topunu indirtmeleri 1 tane ara pas derken resmen havaya girdiler.
Onlardaki hava otomobil lastiğinde de var

Samsunun hocası niye satsın arkadaş.Onlar yapmadımo 2-1 i..
Onlarda oluyor diyorsun her maç.Be oluyor abi.Evet her maç bunların lehine oluyor.Normal mi bu durum..
Şerefin faulü var diyorsun verse gol olmazdı daha ne olsun.
Berbat değişiklikler yaptı abi 70 ten sonra

Ikinci devredeki hakem yonetimiyle puan(lar) icin itici guc destegi geldi ve lige havlu atma modundan bir anda sampiyon hayalperestligine donduler gene...

Lig arasina kadar lig bitmis gibi olmasin etmesin...

bu skrinyar ne zaman dönüyor.
o yokken bunların savunma kabak
hata yapıyorlar geride.
bjk maçına yetişiyor mu acaba
Sakatmış hala moral versin diye kulübeye koyuyorlar daha düz kosulsra başlamamış adam icin gereksiz risk
8jk maci hedef mac diyorlardi talisca icinde oyle diyorlar

Mal samsun 2-1 öndesin ebenin a gibi ilerde takılıyon savunma arkasına araya atılan topta golü yiyon savunmada kimse yok
yanlış düşünüyon
gömüldüklerinde hep ezilip çok pozisyon verdiler, savunmacıları sağlam duran tipler değiller
oysa bastıklarında çıkarttırmayıp tehlikeyi uzakta tutmayı başardılar

preste çok kilit iki isim vardı Celil ve Ntcham
özellikle Celil çıkınca Asensio bir kere rahat topla buluştu ve ölü Fb birden dirildi
tribünler falan uyandı takım zaten yorgundu direnemedi
he direnirlerdi de gole ofsayt diye itiraz etmek akıllarına gelmedi

Aynen. Lig bitmişti ve Liverpool maçına odaklanacaktık. Şimdi benim için Başakşehir maçı daha önemli çünkü tinercilerden daha iyi takımlar ve biraz kötü oynadığımızda şu şikecileri kollayan operasyon çocukları da devreye girip bizi 3 puandan ediyorlar.
Bizde yönetim olsaydı zaten şu anda 12 puan öndeydik ve Avrupa’ya odaklanmış olacaktık.
Benim için de lig her zaman daha önemli. Şuan başakşehir maçı liverpool maçından daha önemli artık

Derbilerin favorisi olmuyor.

Beşiktaş favori gösterildi tüm hafta köy takımı gibi oynadılar.

İsmail’e karşı 6-0 ın intikamını alacaktık tüm hafta öyle yazıldı çizildi 0-1 kaybettik fenere.

Favori gösterilmek derbide çok kötü bence.
Anlatmak istediğini anlıyorum renktaş. Tespitin de %100 doğru.

Ama hangi gerekçe olursa olsun, hangi stadyum olursa olsun, hangi koşullarda olursak olalım, bizim karşımızda bjkyi favori gören kendisini bir sorgulasın.

yanlış düşünüyon
gömüldüklerinde hep ezilip çok pozisyon verdiler, savunmacıları sağlam duran tipler değiller
oysa bastıklarında çıkarttırmayıp tehlikeyi uzakta tutmayı başardılar

preste çok kilit iki isim vardı Celil ve Ntcham
özellikle Celil çıkınca Asensio bir kere rahat topla buluştu ve ölü Fb birden dirildi
tribünler falan uyandı takım zaten yorgundu direnemedi
he direnirlerdi de gole ofsayt diye itiraz etmek akıllarına gelmedi
Zaten olayı koparan nokta orası oldu o çıkana kadar Asensio nefes bile alamıyordu önde bile 2 kişi basıyorlardı onlar çıktı sonrasında Samsun çözüldü

Geri
Üst Alt