Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
sen niye zıpladın?Mucizevi kazandilar bugun yahu, neyi biliyordun? Guldurme adami hahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen niye zıpladın?Mucizevi kazandilar bugun yahu, neyi biliyordun? Guldurme adami hahahah
Bir şekilde galibiyeti aldıkları sürece oyunun önemi yok. Kaç hafta kaldı sanki. Potadalar mı, potadalar.Dünkü derbide konsantre olan ve 10 kişiyle galibiyet alan takimi dusunun sonra bunların 85de dk oynadıkları oyunu dusunun bence ,bu yeter
Gulduruyorsun renktas. Biliyordum...sen niye zıpladın?
Sen beşiktaş'a inanmıyorsun ama cidden bunlara ters gelecekler o gün bence seri bitecek hatta ileri götürüyorum muhtemelen Bilal ve Oh içlerinden geçecek.Bunlar şaka maka ya namağlup 2. olacaklar ya da biz yeneceğiz. Başka ihtimal gözükmüyor.

Top oynamaya çalışan her takım bunları zorlar zaten de, Sergen Anadolu takımı gibi kontra kovalayan bir adam. Evindeki hiçbir maçı rahat geçmiyor bu yüzden. Özellikle maç deplasmanda olacağı için yine 11 kişi defans yaptıracak.Sen beşiktaş'a inanmıyorsun ama cidden bunlara ters gelecekler o gün bence seri bitecek hatta ileri götürüyorum muhtemelen Bilal ve Oh içlerinden geçecek.![]()
Keşke samsunspor kazanaydi da ben agustosa kadar giremeyeydimDaha önce yazdım yine yaziyorum
Delikanlı Kemal'den bir delikanlıca söz daha. Samsunspor bu maçı kazanırsa 34. hafta maçlarına kadar forumu bırakıyorum. Böyle de üç onluk delikanlıyım