SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Dünkü derbide konsantre olan ve 10 kişiyle galibiyet alan takimi dusunun sonra bunların 85de dk oynadıkları oyunu dusunun bence ,bu yeter

fb bu maçta 2 sarı kart görmüş 2side faul ile olmayan pozisyonlardan dolayı :D

o kadar komik bir durum ki. fb denen takım samsunun ağzına sıçtı fauller ile. osurukwolde denilen herifin sarı kart görmemesi ne kadar komik

@Barış Toraman on goruleriniz iyidir hocam ,fener bu oyuna rağmen neden yenilmiyor yada yenilgi alacaklar mı?
Ben sürpriz puan kayıpları hep bekledim lakin fener yenilgiyi ve fenere kirmizi kart ligin son haftalarina kadar olmayacak diye düşünüyorum hala yani kopana kadar

Oster şerefsizindeki dokunulmazlık milletvekillerinde bile yok bu ülkede.

Inanılır gibi değil. Şu herifin şimdiye kadar minimum 15 sarı kartı 5-6 tane de kırmızı kartı alması gerekiyordu.

Ama şimdiye kadar gördüğü kart sayısı:

5 sarı
1 çift sarıdan kırmızı.

Sırf şu durum bile ligde dönen pisliği göstermek için yeterli.

Konya maçı bittiğinde fiksture de bakıldığında bjk deplasmanı sonrası puan farkıyla fb ye liderliği verecek gibiydik şu an 4 puan ondeyiz..

Bu maç tabii ki üzdü ama şu an büyük avantajimiz var..

Bunların her sene böyle maçları var..22-23 sezonu pes pese iki hafta önce icerde a.gucu nu sonra deplasmanda basaksehir i 85.dakikaya geride girmelerine rağmen yenmislerdi..Geçen sene içerideki rize maçı var.

Sen beşiktaş'a inanmıyorsun ama cidden bunlara ters gelecekler o gün bence seri bitecek hatta ileri götürüyorum muhtemelen Bilal ve Oh içlerinden geçecek. :asd:
Top oynamaya çalışan her takım bunları zorlar zaten de, Sergen Anadolu takımı gibi kontra kovalayan bir adam. Evindeki hiçbir maçı rahat geçmiyor bu yüzden. Özellikle maç deplasmanda olacağı için yine 11 kişi defans yaptıracak.
Kontra yapmayı da bilmiyorlar işin komik kısmı. Yani derbide her şey olabilir ama zerre beklentim yok maçtan. Ha belki es kaza Ho filan Ziraat'teki gibi hayatının vuruşunu yapar, Orkun filan bunlara patlar öyle olabilir. Ama bu JK harbiden hem oyuncu kalitesi, hem de oyun ve mentalite olarak çok kötü takım. Bak TS'de bile Onuachu filan var, adam tek başına maç alıyor. Bunlarda böyle 1 tane adam yok.

Son golün kale arkası götüntüsü var mıydı?

Geri
Üst Alt