SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Adamlar 4 puan gerideler, ayağımıza gelecekler, gerek kadro kalitesi, gerekse oyun olarak acınacak haldeler..

Bu gerçeği göz önüne alıp, sakin ve itidalli olmak da fayda var. Ne son dakika kazandılar diye 'şampiyonluk gitti' diyerek kendine eziyet etmeli, ne de 'bunları bizim maçta şöyle yapmalı, böyle yapmalı' diyerek tansiyonu yükseltmeli..

Bütün bu duyguları bir kenara bırakıp normal hayatınıza dönün..

Sadece işi sıkıp tutup önümüze geleni devire devire gideceğiz.. Sen tüm maçlarını kazan.. Bu şikecilere evinde yenilsen de şampiyonsun..

Fikstürmüş, şuymuş, buymuş geçin o işleri.. Sözüm ona tinercilerle olan maçta bir çoğu 0 puan yazıyordu..

Ünlü bir düşünürün!!! sözü : Havaya girdin mi Galatasaray çakar sana.. Bunun daha korkunç, daha ürkütücü olanı Galatasaray'ın da havaya girmesidir.. Ezer, geçer..

Bunların saçma zafer sarhoşluğunu çekemeyeceğim... samsun 90 dk oynayıp 10 dk da çuvalladı salaklar

Şike burada dönüyor orta hakemi falan geçtim onlar zaten korkak. Korkak olmayan yabancı varda neler olduğunu gördük

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-09-00-26-11-293_com.twitter.android.webp
    Screenshot_2026-03-09-00-26-11-293_com.twitter.android.webp
    14 KB · Görüntüleme: 35
Bein sırf millete son ana kadar yayın itelesin diye tff 4 senedir son ana kadar her türlü haksızlığı yapıp şikecileri yarışta tutuyor
Verdikleri zaten üç kuruş yayın geliri, şu lanet oluşumdan çıkmak için ne yapacağız cidden abartı seviyesine çıktı artık bu iş

Biz dün ve önceki sezonlarda oldugu gibi kendi isimize bakacagiz

Dört puanlik avantajimiz var ve fener bize gelecek deplasmana

Genel de fener den önce oynayacagimiz icin maclari bu da bir avantaj olacak kazanarak daha stresli sekilde cikaracagiz onlari maclara

Biz dün ve önceki sezonlarda oldugu gibi kendi isimize bakacagiz

Dört puanlik avantajimiz var ve fener bize gelecek deplasmana

Genel de fener den önce oynayacagimiz icin maclari bu da bir avantaj olacak kazanarak daha stresli sekilde cikaracagiz onlari maclara
Bu haftadan itibaren bizden önce oynamaya başlıyorlar üstad

Hakemin bogazina saridigi iddia edileb erdal torunogullarimidir nedir bakalim ne ceza yiyecek

osurukwolde denen adam avrupada 8 maçta tam 6 sarı kart görmüş. ve bunlardan dolayı 2 kez sarı kart cezalısı olmuş

ligde ise 23 maçta sadece 6 sarı kart görmüş. mesajım bu kadar.

Doğru düzgün görüntü yok, açı yok, tekrar yok. Hadi tffden korkuyorsun, akpeden korkuyorsun, kıçı kırık yayıncı kuruluşa bari ver ayarı hayret bisey

düldüle bak lan paran olmasa bu karı sana sümüğünü atmaz git ötede ağla saat işaretini yaparken taraftara oynarken iyidi şimdi küfür yerken mi üzüldün zuhahaha

samsunun avrupa maçı olmasaydı bu maçı kazanırdı

yedekten giren oyuncular leş gibiydi. yine 4 ayak üstüne düştü fener

İkinci gollerini iyi izleyin. Ederson topa vurduğunda ismail yüksek önde gözükmesine rağmen çizdikleri VAR görüntüsünde Samsunlu futbolcu geriden ileriye gitmş gibi görüntü koymuşlar adam geri geriye gitmesine rağmen.
Amerikan Bein’in görüntüsünü bulmak gerekiyor eskiden olduğu gibi.

Bunların bu rezil futbolla GS maçına kadar puan kaybetmeme ihtimali yok. Sadece bu maç değil Kasımpaşa ve Antalya maçlarında da inanılmaz kötü oynadılar. GS maçına kadar Karagümrük, Antep, Beşiktaş, Kayseri ve Rize ile oynayacaklar. GS maçında puan farkı tahmini 6-9 arası olur. Sezon sonu çift hanelere çıkar puan farkı.

Bunların bu rezil futbolla GS maçına kadar puan kaybetmeme ihtimali yok. Sadece bu maç değil Kasımpaşa ve Antalya maçlarında da inanılmaz kötü oynadılar. GS maçına kadar Karagümrük, Antep, Beşiktaş, Kayseri ve Rize ile oynayacaklar. GS maçında puan farkı tahmini 6-9 arası olur. Sezon sonu çift hanelere çıkar puan farkı.

Adam gibi yönetim olsaydı şu anda çift hanelere bile çıkmıştı.

Adam gibi yönetim olsaydı şu anda çift hanelere bile çıkmıştı.
Orası öylede. Bu hakemlere rağmen bu salaklar yine puan ve puanlar kaybedecek. O kadar rezil oynuyorlar. Abartısız söylüyorum son 4 senenin en kötü Fenerbahçesi bu. Ben bu sefer iç sahada çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt