SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Bunların her maç ilk yarıda yerlerde sürünüp, son 30-35 dakikada güç yüzüğüne sahip Sauron gibi maça hükmetmeleri ve bilmem kaçıncı kez 2/1 veya 1/2 yapmaları daha ne kadar sürecek? Son 4 sezondur bire bir aynı senaryo defalarca kez yaşanır mı ya? Farklı teknik adamlar, farklı oyuncular ama hep aynı durum yaşanıyor, bu nasıl mümkün olur? Eşi benzeri var mı dünyada, mesela Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Man City, Arsenal, Inter, Juve veya diğer büyük kulüplerin herhangi bir periyodunda şöyle istatistik olmuş mudur? Hadi onları da geçtim bizim hiç böyle bir dönemimiz oldu mu? Senede 1-2 hadi anlayacağım da, bu neyin nesi, nasıl bir karanlığa denk geldik..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mücadeleci takımlar,son düdüğe kadar maçı bırakmıyorlar Bora abi ondan

Fener'in maç çevirme olayında hakemin takdir haklarını sürekli onlardan yana kullanmasının yanı sıra bir de oyun anlamında da okumak lazım. Attıkları maç çeviren tüm golleri izleyebilirsiniz son 2-3 senede.

Anadolu takımlarına karşı bu ligin bug'ı orta kafa goldür. Çünkü anadolu takımları savunmada kenetlenerek ilk hamleyi doğru yapsa bile ikinci hamleyi yapamazlar genellikle.

Fenerbahçe ne doğru düzgün bi organizasyonla ne bir şeyle çevirmiyor maçı. Orta aç, savunmadan seken topa vur. Bir üç beş, en sonunda biri gol oluyor.

Dün 90+3'te korner kullanılırken arka tarafta Fener'in santraforunu o kadar boş bırakmak nedir mesela, bu hatayı anca bi anadolu takımı yapar işte. O anki baskı, stres, yorgunluk derken o hata oluyor bi şekilde.

Ofsaytı falan da geçtim de biri son anlarda kullanılan kornerde 2 tane adamın nasıl bu kadar boş olduğunu bir anlatsın, hakikaten normal birşey değil bu. Yav şu saniyede ceza sahasını vatan gibi savunursun kardeşim, biri vuramasa arkada biri daha boş hatta, bu nasıl bir anlayıştır. Bizim duran toplarda şöyle bir görüntü oluştuğuna hiç denk gelmiyorum, topla tüfekle savunuyorlar kaleyi.
6643fb04f2201a5f5583fa807e196a7f.jpg

Ofsaytı falan da geçtim de biri son anlarda kullanılan kornerde 2 tane adamın nasıl bu kadar boş olduğunu bir anlatsın, hakikaten normal birşey değil bu. Yav şu saniyede ceza sahasını vatan gibi savunursun kardeşim, biri vuramasa arkada biri daha boş hatta, bu nasıl bir anlayıştır. Bizim duran toplarda şöyle bir görüntü oluştuğuna hiç denk gelmiyorum, topla tüfekle savunuyorlar kaleyi.
6643fb04f2201a5f5583fa807e196a7f.jpg

Zaten sorun burada fenerin kafa golü atabilecek bir oyuncusu bile yoktu. Skriniar, Mert, Talisca bunların hiçbiri sahada yokken nasıl bu kadar kötü savunma yaptılar anlamakta güçlük çekiyorum.

İlk golde de benzer hikaye adamlar dakika 89 olmuş bi anda arkayı ve orta sahayı boş şekilde yakalandılar.

Avrupa'da oynayan bir takımın tecrübesine yakışmayacak bir son 5 dakika çıkardılar.

Macta her turlu hakem serefsizligi oldu yalniz son 5dk tamamen Samsun'un salakligi.

Niye dertleniyonuz yav kaçınılmaz son gecikiyor sadece fenerle işimiz yok artık biz maçlarımıza bakalım
6 puan olsaydı nisan'da feneri yenip 9 puan fark yapıyordun son 3 mac kala ve şampiyonluğu da ayni zamanda ilan ediyor olabilirdik

biraz buna dertleniyor cogumuz reyiz

bunlarin zaten övündüğü iki şey kaldı. biri nisan'da ersun'lu şampiyonluk digeri de 6-0

İşte bunların yatacak yeri yok.İşte bunlar gerçekleri söylemeyip genellediği için hiçbirşey değişmiyor.
Yalaka korkak şerefsizler.Birde Kansız şikeciler buna Galatasraaylı diye sövüyorlar.

Yine de bizim sözde yöneticilerimizden daha fazla tepki veriyor.
Medyaya göre bu haftasonu yaşananlar:
Sane ilk yarı atılmalıydı ve Osimhen’de kırmızı görmeliydi. fb hakeme rağmen kazandı.
İşte bunlara gereken cevap vermezsen bu algılar daha da artarak devam edecek ve Şampiyonluğumuzu gölgede bırakacak. Tabiki yönetim yüzünden kaybetmezsek çünkü operasyon çocukları bizi daha fazla doğrayacaklar ve şikecileri de daha fazla kollayacaklar.

6 puan olsaydı nisan'da feneri yenip 9 puan fark yapıyordun son 3 mac kala ve şampiyonluğu da ayni zamanda ilan ediyor olabilirdik

biraz buna dertleniyor cogumuz reyiz

bunlarin zaten övündüğü iki şey kaldı. biri nisan'da ersun'lu şampiyonluk digeri de 6-0
Fenerin Karagümrük dahil her maçı riskli minimum 2-3 maçta daha puan kaybederler.

Yine de bizim sözde yöneticilerimizden daha fazla tepki veriyor.
Medyaya göre bu haftasonu yaşananlar:
Sane ilk yarı atılmalıydı ve Osimhen’de kırmızı görmeliydi. fb hakeme rağmen kazandı.
İşte bunlara gereken cevap vermezsen bu algılar daha da artarak devam edecek ve Şampiyonluğumuzu gölgede bırakacak. Tabiki yönetim yüzünden kaybetmezsek çünkü operasyon çocukları bizi daha fazla doğrayacaklar ve şikecileri de daha fazla kollayacaklar.

Avrupa'da Fenerbahçe sarı ve kırmızı kart görme rekorları kırıyor ama ne hikmetse ligde bizim Fenerbahçe'den 10 kat daha fazla sarı ve kırmızı kart görmemiz her maçı 9 kişi tamamlamız bekleniyor. Avrupa'da sarı ve kırmızı kart görme rekorları kıran takım lig maçlarında 2 kartı zor görüyor ama bu normalmiş.

İşte şerefsizlik burada başlıyor.

Avrupa'da Fenerbahçe sarı ve kırmızı kart görme rekorları kırıyor ama ne hikmetse ligde bizim Fenerbahçe'den 10 kat daha fazla sarı ve kırmızı kart görmemiz her maçı 9 kişi tamamlamız bekleniyor. Avrupa'da sarı ve kırmızı kart görme rekorları kıran takım lig maçlarında 2 kartı zor görüyor ama bu normalmiş.

İşte şerefsizlik burada başlıyor.

Sadece Osterwoolde’ye verilmeyen kartlar için 10 dakikalık video yayınlayabilir bizim yönetim ama nerede?

Geri
Üst Alt