Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.033
- 3.043
- 2.248
Takim da inanilmaz seviyor cocugu bu arada ya
Kim sevmiyor ki, Nhaga bizim gözbebeğimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takim da inanilmaz seviyor cocugu bu arada ya
Bence de yapılmalı. Osi'nin verdiği o röportajdan dolayı yapıldı koreografi, zorlu hayat hikayesi herkesi etkilediEvet arka arkaya olmamalı ama lucas icin mutlaka olmalı icardi torreira bunlar osi yokken bizi sampiyon yapan aidiyet koyan ozel adamlar
Tam tahmin ettiğim gibi cuesta gibi fazla oynamaz diye düşünüyordum. Performansı yeterli görülmedi herhaldeAsprilla niye oynamıyo acep bi yamuğu mu oldu ki
Bunu ben de anlamıyorum, İlkay, Kaan, Icardi falan giriyor bu arkadaşa fırsat gelmiyor hani diğerlerinden ne bekleniyor bu saatten sonra, bu arkadaşın daha fazla etkili olma ihtimali var.Asprilla niye oynamıyo acep bi yamuğu mu oldu ki
O da doğru tabiBiz 5 maci kazanalim bu mallar o zamana kadar zaten puan kaybeder. O maca sampiyon bile cikariz
İnanır mısın iyi futbolun zerre önemi olmadığı 3 puan ın tek önemli olduğu bir maçtı.Kötü futbol oynadık 4 yıl önceki pozisyon üretmede zorlandığımız zamanların aynısıydı.Bu takıma gerçekten taktisyen antrenör lazım.
Hiç akıllanmıyor bu adam usta. İstifa da bir hizmettir.Akıllanmıyor sonra eleştirdik mi okan buruk düşmanı oluyoruz
Tescillere değil yapıya karşı sıkıntı var renktaşŞampiyonluk gitti ciler ifb yüzyılı başladı cılar size de selam olsun.
Takımdan çok fenere yi geçtim fenerlilerden çok fenere inananlar var aramızda
Kötü falan oynamadık, iyiydik. Sadece bu takıma iyi bir 10 numara lazım. Başakşehir iyi takım ve iyi oynuyor ayrıcaKötü futbol oynadık 4 yıl önceki pozisyon üretmede zorlandığımız zamanların aynısıydı.Bu takıma gerçekten taktisyen antrenör lazım.
Gelen gelsin abi yine hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız ama bu inancı Konya maçı sonrası göstermek asıl önemli olanTescillere değil yapıya karşı sıkıntı var renktaş
İlk defa bu sene çok aleni yaptılar her şeyi
Halen de ellerinden gelse yapmaya devam edecekler
Ama Allahtan tescilliler beş para etmez
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar değil de oyuncu değiştirme konusunda fazla tutucu diyelimHiç akıllanmıyor bu adam usta. İstifa da bir hizmettir.
Allahın adaleti şaşmıyorGelen gelsin abi yine hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız ama bu inancı Konya maçı sonrası göstermek asıl önemli olan
Ustam bence üretken geçti maç.Kötü futbol oynadık 4 yıl önceki pozisyon üretmede zorlandığımız zamanların aynısıydı.Bu takıma gerçekten taktisyen antrenör lazım.