⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Asprilla niye oynamıyo acep bi yamuğu mu oldu ki
Bunu ben de anlamıyorum, İlkay, Kaan, Icardi falan giriyor bu arkadaşa fırsat gelmiyor hani diğerlerinden ne bekleniyor bu saatten sonra, bu arkadaşın daha fazla etkili olma ihtimali var.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mac ozelinde degil ama ozellikle bu senenin ikinci yarisindan itibaren takimin fiziksel kapasitesinde buyuk gelisme var. Normalde 70 den sonra oyundan dusen takim o kadar agir maclar oynamasina ragmen fizik olarak gayet iyi. Bunuda ilk defa bu senenin ikinci yarisinda yaptigimiz kadro genisligine bagliyorum.

Osimhenin volesinde tribünden çıkan ses bence futbol oyunlarında değerlendirilmeli..

Şampiyonluk gitti ciler ifb yüzyılı başladı cılar size de selam olsun.

Takımdan çok fenere yi geçtim fenerlilerden çok fenere inananlar var aramızda

Kötü futbol oynadık 4 yıl önceki pozisyon üretmede zorlandığımız zamanların aynısıydı.Bu takıma gerçekten taktisyen antrenör lazım.

Kötü futbol oynadık 4 yıl önceki pozisyon üretmede zorlandığımız zamanların aynısıydı.Bu takıma gerçekten taktisyen antrenör lazım.
İnanır mısın iyi futbolun zerre önemi olmadığı 3 puan ın tek önemli olduğu bir maçtı.

Rakip de gayet iyi bir takımdı ve bu fikstürde oynanabilecek en iyi oyunlardan birini oynadık. Oynamasak da inan hiç sorun değildi yani.

Şampiyonluk gitti ciler ifb yüzyılı başladı cılar size de selam olsun.

Takımdan çok fenere yi geçtim fenerlilerden çok fenere inananlar var aramızda
Tescillere değil yapıya karşı sıkıntı var renktaş

İlk defa bu sene çok aleni yaptılar her şeyi

Halen de ellerinden gelse yapmaya devam edecekler

Ama Allahtan tescilliler beş para etmez

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü falan oynamadık, iyiydik. Sadece bu takıma iyi bir 10 numara lazım. Başakşehir iyi takım ve iyi oynuyor ayrıca

Tescillere değil yapıya karşı sıkıntı var renktaş

İlk defa bu sene çok aleni yaptılar her şeyi

Halen de ellerinden gelse yapmaya devam edecekler

Ama Allahtan tescilliler beş para etmez

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelen gelsin abi yine hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız ama bu inancı Konya maçı sonrası göstermek asıl önemli olan

Hiç akıllanmıyor bu adam usta. İstifa da bir hizmettir.
O kadar değil de oyuncu değiştirme konusunda fazla tutucu diyelim

Nick Offerman Smile GIF

Geri
Üst Alt