⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Şu Başakşehir sol beki Barışla iyi kapıştı. Kırmızı kart gören Ebosile iyi adam.

Lemina'nın mallığına çok güldüm. Böyle malca hareketleri sadece en yakınlarınızın yanında yapabilirsiniz.

1773521807046.webp

Kırmızı karta kadar oldukça stresliydi maç, o sallai’nin yakın mesafeden topunu çıkarınca kaleci lan bugün olmayacak galiba dedim ama kırmızı kart ve hemen akabinde gelen gol ile maç bildiğin lay lay loma döndü bi anda

Kırmızı karta kadar oldukça stresliydi maç, o sallai’nin yakın mesafeden topunu çıkarınca kaleci lan bugün olmayacak galiba dedim ama kırmızı kart ve hemen akabinde gelen gol ile maç bildiğim lay lay loma döndü bi anda
İkinci yarıya çok iyi başlamıştık, 3 0 değil de 1 0 da olsa yenerdik 11 e 11 olsa bence o ışığı görmüştük

cl son 16 liverpool maçı dönüşünde, 4 as oyuncunun olmadığı (abdulk, lemina, jakobs, sane) ve 2 önemli oyuncunun sakatlık dönüşü yeni form tuttuğu (singo, yunus) bir maçta ligin en formda takımlarından birine 3 atıp farkı 7 puana çıkaran takım saygıyı hak ediyor.

tüm aslanların emeğine yüreğine sağlık.

Bir yanda sakatlık nedeniyle taça atılan topu bile vermeyen sözde efendi bjk ve fener, diğer yanda ise bizim takım.

Geri
Üst Alt