Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
erkenden skor alıp osimhen torreira lemina falan dinlendirebilsek ne güzel olur
O bizde yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkenden skor alıp osimhen torreira lemina falan dinlendirebilsek ne güzel olur
ben bu hakemi 2.lig maçında izlemiştim iyi hakem gibi ama küfür falan olursa ağlayabilir kadınlar hassas sonuçta riskli işlerGoztepe maçına kadin hakem verilmiş superligte ilk defa
pozitif ayrımcılıkta Tr avrupanın bile önündeGoztepe maçına kadin hakem verilmiş superligte ilk defa
Isi olmayan izlesin bence goztepe maçınıpozitif ayrımcılıkta Tr avrupanın bile önünde
bak bu hakem adı geçen kadın. Dümdüz sırf kadın olsun diye yapılmış bir şey.Isi olmayan izlesin bence goztepe maçını
Haciosman bunu bence bizim fener derbisine hazırlıyor ,o yuzden süperlig maci verdi
Jakops neden iyi oynadı heyy yavrum heyy kenarda bayrak tutan afeti gördükten sonrapozitif ayrımcılıkta Tr avrupanın bile önünde
afet mi? Renktaş kadın zevkin baya kötü galibaJakops neden iyi oynadı heyy yavrum heyy kenarda bayrak tutan afeti gördükten sonra
bak bu hakem adı geçen kadın. Dümdüz sırf kadın olsun diye yapılmış bir şey.
hiç gerek yok baya rezile benziyor. yabancı hakem gelsin kalan maçlar için. Birileri woke şovu yapacak diye 1 yıllık emekleri heba etmeye gerek yoküst klasmanlarda başka kadın hakem yok sanırım fifa kokartı olan
ilginç şekilde kadınlar maclarında herkes sövüp saymış : )
ama erkek maçlarında çok ucuk birşey görmedim
ama bence derbiye kadar sacmalamazsa derbi de bu kadını görebiliriz
Benim değil isonun. Bu performansı başka açıklayacak durum yok. Salahı yok etti üstüne frimpongu daafet mi? Renktaş kadın zevkin baya kötü galiba
ilk l.pool maçında da yaptı bunu. bizim takım bu sene zaman zaman maç seçmek gibi kötü bir huy edindiBenim değil isonun. Bu performansı başka açıklayacak durum yok. Salahı yok etti üstüne frimpongu dademek ki üniforma zaafı var isonun
karı peşinde değilmiş.Osimhen oynamasın icardi karı peşinde koşacağına top peşinde koşsun biraz.