⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Konsantrasyon düşük maça.
O zaman

Bundle Naik GIF

Bardakçı ve Sane cezalı

Eğer Liverpool'a karşı Lemina stoper olacaksa bu maçta da orada oynar diye düşünüyorum.

Singo sağ stoper olacaksa o maçta Boey sağ bek, Singo sağ stoper olarak oynar. Sanchez'i de sol stoperde oynatırız.

bu maçta puan kaybı olursa göztepe maçı erteleneceği için lavukların lider olma şansı var haftaya maç fazlasıyla

salak salak muhabbetlerini çekemem bu davarların , maç fazlası da olsa yerlerini bilmeleri lazım , özgüven gelmesine gerek yok

o yüzden şakaya gelmez bu maçı vuracaksın geçeceksin

Liverpool maçı öncesi kritik bir maça çıkacağız ve puan farkını korumak için kazanmak zorundayız. İlk 11 oyuncularımızda da eksiklerimiz var bu yüzden rakibe fırsat vermeden çıkıp aslanlar gibi oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Liverpool maçı öncesi kritik bir maça çıkacağız ve puan farkını korumak için kazanmak zorundayız. İlk 11 oyuncularımızda da eksiklerimiz var bu yüzden rakibe fırsat vermeden çıkıp aslanlar gibi oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Toteme devam. Ana mesaja yüklenelim

@Ufuktan Aslan
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Cengiz Kahraman @Şefki Güler @Eray Emeklier
@Naci Liboş @Vasfi Vural @Furkan Kaya @Furkan Boz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Göktürkhan ÇİL @Göktürk Mustafa Sert
@Nedim Sertel
@Mithat Şahinbey
@Umut Işık
@M.Saim Yılmaz
@Veli Baltacı
@Furkan Boz

abi gs şampiyonlar liginde finale kadar ilerlesin iyice yorulmaları icin

Tasvip etmesem de Icardi ilk 11 başlayacak diye düşünüyorum. Skoru alamazsak çift santrafora döner OB. Dinlendirmek isteyecek sanki Osimhen'i.

Osimhen oynamalı bu gibi maçlarda işin ehline bırakacaksın, işi bilmek budur yani sen ne dersen de zaten cahilin dediğiyle de bir şey olmuyor bu çok açık

Ucl maçından sonra oyuncularin guzel bir dinlenme sureci olacak o yuzden akbil macinda full kadroya yakin bekliyorum ben osi ile başlayıp sonrasında icardi eren bunlar girebilir

@Ufuktan Aslan

Fener maçının sonucuna göre tek taraflı bir maç olacaktır

Hadi şampiyonluk geliyorsrrrrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb maci kazanamazsa bu maca ilk 11 ile cikardim

Kazanırsak fark 7 olacak. Mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız!

Tarihimizin en önemli maçı.

Şampiyonluk yolunda şampiyonluk maçı kadar önemli

Liverpool maçından farksız bir atmosfer bekliyorum

Geri
Üst Alt