⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

KONSANTRASYON

10 kişiyle Bjk deplasman zaferi, üstüne Avrupa’da destan yazdıktan sonra bugün de Fener lig sonuncusuna yenilmişken tam rehavete girip puan kaybetmelik maç

Asgari rotasyona gidilmeli hatta tam kadro çıkılmalı, bu işin şakası yok

Bu macta galibiyet psikolojik olarak, siyasi olarak, cinsel olarak Fener'i bitirir. Vallahi ilk 3'e giremezler. Nasip et ya Rabbi.

Bu akşamın skoruna bakıp gevşersek net puan kaybı geliyor.

Bi zahmet farkı açalım artık.

As 11 istiyorum, Bu maçı kazanmalıyız ligi mental olarak kırma şansı geldi bu fırsatı değerlendirmeliyiz.

Uğurcan
Boey Singo Sanchez Eren
Torreira Sara
Barış Yunus Lang
Osimhen

Full kadro tam konsantrasyon çok kritik bir eşikteyiz.

Yarın rotasyon yapan serefsizdir bu iş gereğinden fazla uzadı fişi çekin

1 farkta kabul etmiyoruz basın geçin lan yeter

Rotasyon dediğiniz singo boey ilkay filan zaten ne anlatıyoruz :)

As 11 istiyorum, Bu maçı kazanmalıyız ligi mental olarak kırma şansı geldi bu fırsatı değerlendirmeliyiz.

Uğurcan
Boey Singo Sanchez Eren
Torreira Sara
Barış Yunus Lang
Osimhen
Apo yok zaten, degil mi? Hoca da yok.

Yunus'un pres gucunu seviyorum. Dinlendi de. Torreira sart, hatta iyi bir Torreira sart. Lemina da olur Sara da olur. Sara, duran toplar falan daha mantikli gibi.

uğurcan-boey-singo-sanchez-eren-torreira-sara-yunus-barış-lang-osimhen

Hadiiii şampiyonluk maçııı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liverpool'a zaten eleneceğiz zihniyetini kabul edemiyorum. Hala ulaştığımız seviyeyi idrak edemeyen renktaşlarımız var. Liverpool ağır favori ama hayal görmüyorum ben de. Şansımız var ve elimizden geleni yapacağız. Başakşehir maçı da aynı şekilde.

Sezonun maçı, taraftar, hoca , futbolcular herkes full konsantre olmalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo yok zaten, degil mi? Hoca da yok.

Yunus'un pres gucunu seviyorum. Dinlendi de. Torreira sart, hatta iyi bir Torreira sart. Lemina da olur Sara da olur. Sara, duran toplar falan daha mantikli gibi.
Evet Abdülkerim, Sane ve Okan hoca yok. Zaten Liverpool maçından beri 4 gün dinlenmiş oluyoruz kadroyu çok değiştirmemek gerek. Lemina ve Jakobs gibi üst üste maç oynamakta zorlanan isimler hariç tüm takım devam etmeli.

Geri
Üst Alt