⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Okan Buruk, Başakşehir karşısında hücum hattında Barış, Yunus, Lang ve Osimhen'e forma vermeyi planlıyor. (Kaya Temel)

Nihayet isi bitirmeye karar vermis hoca

Baya yangın olurdu. Derin bir rotasyon olmamalı iki kişi falan olur. Bu arada bu maç dün daha fazla kritikti ifb nin yenilmesi daha elimizi rahatlattı.
Bir hafta içinde oynanacak iki liverpool maçı arasında rotasyon yapamıyorsak 15 tane topçu seçelim gerisini gönderelim. 2-3 oyuncu değişince maç kazanamıyorsak orası ayrı bi durum tabi. Fenerin kaybı bizi sadece rahatlatmadı. Aynı zamanda bize ligi erkenden kapatma fırsatı sundu. Bu açıdan bakınca bu maç sadece 3 puan olmaktan çıktı.

Bir hafta içinde oynanacak iki liverpool maçı arasında rotasyon yapamıyorsak 15 tane topçu seçelim gerisini gönderelim. 2-3 oyuncu değişince maç kazanamıyorsak orası ayrı bi durum tabi. Fenerin kaybı bizi sadece rahatlatmadı. Aynı zamanda bize ligi erkenden kapatma fırsatı sundu. Bu açıdan bakınca bu maç sadece 3 puan olmaktan çıktı.
Evet katılıyorum. Tjk maçı gibi düşünüyorum bunu. Adamlar kaybetti kafa rahat çıktık kazandık, o maça kesin kazanmamız gerekip çıksaydık takılma ihtimalimiz çok daha fazla olacaktı.

Yarın da kafalar rahat ve lpool maçında olarak çıkacağız orası kesin.

Yine de bugünkü sonuç sonrasında galibiyet ihtimalimizin arttığını düşünüyorum.

Rehavet yok... Bu maçı kazanıp şikecileri kafaca bitirmek ve kupanın kulbundan tutmak şart... Maça 1-2 istisna dışında az rotasyonla başla, erken kopar, sonra maç içinde aktif dinlen, bazı oyuncuları çıkar...

Şaka değil... Bugün mutlaka kazan... Antep maçında o stadlarını öfkeden yakma ihtimallerinin fitilini ateşle...

Yoksa sen puan kaybetsen, Antep maçı başında tepkileri bir dondursalar, sonra bunlar ite kaka Antep'i yense maç fazlasıyla bile olsa 1-2 puana inse o fark, bir de üstüne Liverpool maçımızda da kötü bir skor olsa, yeniden havaya girerler, yeniden hakemleri arkalarına alırlar falan... Bir de üstüne yorgun ve stresli şekilde Trabzon'a gidicez... Hiç gerek yok... Yani cidden çok kritik maç bu...

Sen Başakşehir'i yendiğin senaryoda ise Antep maçı patlamaya hazır bomba olacaklar, maç başlamadan bile tepkili olurlar, ona rağmen maçı bir şekil kazansalar bile sonraki Beşiktaş maçında yine aynı patlamaya hazır halde olacaklar her türlü... Liverpool maçında oluşabilecek kötü bir skor da onların ruh haline pek olumlu etki edecek durumda olmaz zaten... Trabzon deplasmanına da sıfır stres, kredin bol gidersin...

Kokocular kazansaydi belki Icardi oynardi

Şaka değil... Bugün mutlaka kazan... Antep maçında o stadlarını öfkeden yakma ihtimallerinin fitilini ateşle...

Yoksa sen puan kaybetsen, Antep maçı başında tepkileri bir dondursalar, sonra bunlar ite kaka Antep'i yense maç fazlasıyla bile olsa 1-2 puana inse o fark, bir de üstüne Liverpool maçımızda da kötü bir skor olsa, yeniden havaya girerler, yeniden hakemleri arkalarına alırlar falan... Bir de üstüne yorgun ve stresli şekilde Trabzon'a gidicez... Hiç gerek yok... Yani cidden çok kritik maç yarınki...

Sen Başakşehir'i yendiğin senaryoda ise Antep maçı patlamaya hazır bomba olacaklar, maç başlamadan bile tepkili olurlar, ona rağmen maçı bir şekil kazansalar bile sonraki Beşiktaş maçında yine aynı patlamaya hazır halde olacaklar her türlü... Liverpool maçında oluşabilecek kötü bir skor da onların ruh haline pek olumlu etki edecek durumda olmaz zaten... Trabzon deplasmanına da sıfır stres, kredin bol gidersin...
katılıyorum tek yanlış var postta

trabzon maçı nisanda

..

1773436471566.webp

katılıyorum tek yanlış var postta

trabzon maçı nisanda

Aaa doğru. Ben birden TS maçından sonra gibi hatırladım milli ara pardon... Olsun milli ara dönüşü de stresli/yorgun ve belki sakatlıklarla çıkmamız gerekebilir... O da farklı açıdan riskli...

Bu maçı alırsak, Liverpool karşısında tur atlamamız durumunda sonraki tur için de bir rahatlama ve rotasyon imkanı kazanırız mis gibi...

Olası çeyrek final maçları ligde hangi maçların arasına geliyor bilen var mı?

images (1).webp

Uğurcan
Boey sançez singo şalai
Toreyra ilkay
Barış yunus lang
Osi

Osimhen dinlendirilecekse bay sf olur umarım

Geri
Üst Alt