SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Gümrük ve Paşa bu sezon hayatımın şokunu yaşattı

Ne diyeceğimi bilemiyorum

Bartuğ senden de özür dilerim lan ilk defa fbden kiralık giden bir topçunun bunu yaptığına şahit oldum beni de maruz gör

20 yılın ardından 2. olup şampiyonlar ligine gideceklerdi o şansı da kaybetmek üzereler. bambaşka bir loserlik

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm totem şişe yaradııııııııııııııı kelime yazmadı yaklaşık 2 saat boyunca kısa videolar izledimmmmm Çok şükür yaabbimmm

Bunlar bir gram şampiyonluk şansı varsa onu ne zaman kaybettiler biliyor musunuz? Nothingham'ı yüceltip bizim hedefimiz lig deyip Avrupa'dan vazgeçtiklerini ( yersen) söyleyince kaybettiler.

Şaka maka yarın ligi bitirme şansımız var. Puan farkı 7'ye yükselirse lig resmen mart ayında bitmiş gibi olacak. Bu yüzden hakemler özellikle ellerinden geleni yapacaklar. Dikkatli olmakta fayda var. Haydi aslanlar, çıkın yarın gerekeni yapın ve bitirin işi!

Bu arada Karagümrük'ün oyunu fener'e son dakikalarda puan bırakan mal Anadolu takımlarına örnek olsun. Resmen ders niteliğinde oyun ortaya koydular. Bu maç sabaha kadar oynansa fener gol atamazdı. Tebrik etmek lazım, özellikle de teknik direktörlerini.

Geri
Üst Alt