SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Ooooooo fener takımına tıklamışlar ahahahah. Lan bunların maçının olduğundan bile haberim yoktu. İyi olmuş köpeklere. Beter olun şerefsiz haysiyetsizler. Okan beye hakaretten mahpustaydım, yeni çıktım, mahpusluk yaradı bak :)

Bizim tek mağlubiyetimiz var. Nasıl oluyor da 2. oluyoruz..

Zuahahahahaha

Samsun'u son dakika yenince o rezil oyuna rağmen ciddi ciddi şampiyonluğa inanan asalak fenerliler vardı. Alın size şampiyonluk. Bu takımın bu haftaya kadar namağlup gelmesi skandal ötesi.

Gs hep önce oynadığı için gerideyiz teorisi de daha ilk maçtan bam güm patladı

Yağmurlu havada su yok olom size

Bu tedesco hastalığı falan bahane oyuncular bir güzel sopa çekmiş buna bence 🤣🤣🤣🤣

Fenerliler şimdi çıkacak bu mağlubiyet hayırlı mağlubiyet diyecekler. İşte şampiyonluğun alameti mağlubiyet bu mağlubiyet 😀

Ulan Samsun.
2 dakika dayanamadilar
Valla direkt aklıma bu geldi, 89.dakikaya kadar 0 puan alıyorlardı, oradan ofsayt gol falan filan derken 3 ile kapattılar, +10 puan için sahaya çıkacaktık ne güzel.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool maçından önce "gese hakemlerle beşiktaşı yendi beşiktaş 5-0 kazanmalıydı."
Liverpool maçından sonra "GS pardon GALATASARAY, dünya takımı yıldızlar karması olan Liverpool'a sahayı dar etti ülkemizin gururu oldu."

Şerefsiz medya diye boşa demiyorum, demiyoruz.
Fb yarıştaysa saatlerce yok yere hakem konuşurlar. Şimdi bakın nasıl hakem konuşmayalım diyecekler. Valla ben ezberledim bunları artık. Gs övme dönemi başladı, hele Fb maçından önce rencide etmeyelim diye barış rüzgarları estirecekler. Ama acımak yok, rencide edeceğiz.

Geri
Üst Alt