SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Olm niye lan bu maça çok yükseliyorum

Ya evet hurma evet Karagümrük falan filan. Normal şartlarda Fener 4-5 atar ama garip bi his var içimde

Fener'in karagümrük + antep' arka arkaya 2 maçtan 6 puan alamayacak sanki. Mantıklı bi nedenim yok, tamamen hissim bu.

Karagümrük veya Antep, ikisinden biri 2-0 falan saplayacak gibi geliyor

Ligden düşecekler fırsat bu fırsat fenerbahçenin averajına katkıda bulunurlar

K.gümrük hocası yabancıymış

İlginç

Burak Yilmazi yollarlarsa, maxim de oynamassa iki hafta sonra, antep belki puan alir bunlardan..

Ya evet hurma evet Karagümrük falan filan. Normal şartlarda Fener 4-5 atar ama garip bi his var içimde

Fener'in karagümrük + antep' arka arkaya 2 maçtan 6 puan alamayacak sanki. Mantıklı bi nedenim yok, tamamen hissim bu.

Nedim Allahınızı severseniz yükselmeyin abi. Feneri böyle böyle yapacanız Allah aşkına yükselmeyin yaw.

Yine ''içimde garip bir his var'' kolpaları gelmiş.
Show Ok GIF

Karagümrük 2-3 maç sonra küme düşüyor. Bu 2-3 maç bandında acil puan ve puanlar alması gerekiyor. Bu maç kolay geçmez, asıl balık maç antep maçı 4-5 yer antep.

Valla rüyamda gördüm dün gece, ya Karagümrük ya Antep saplıyordu 3 golle feneve. Hayırlısı.

orta sahaları ve forvetleri fenerin kiralık adamları thiago çukur ve bartuğ , puan kaybetmelerini mi bekliyorsunuz gerçekten :)
Geçti o işler senin gibi tipler Kasımpaşa içinde aynısını diyordu. Ligin rahat konumundayken hepsi fenerin alt yapısı ama ateş hattına düştüklerinde babalarını tanımazlar. Ayrıca bunların babası Ali koctu gotcuyu seveceklerini düşünmüyorum

Bunlari bile sidik zoruyla ve hakem iteklemesiyle yenerler.

14/02 Trabzon'a karşı 3 isabetli şut
23/02 Kasımpaşa 5 isabetli şut
01/03 Antalyaspor 6 isabetli şut
08/03 Samsunspor 5 isabetli şut.

Farklı istatistikler de var tabii karşı argümanlar da gelebilir ama fb rakiplerini domine edip baskı kurmak surateyile oyunu rakip sahada oynayan ve yine rakibine nefes aldırmayan bir futbol oynamıyor. Uçan kaçan bir oyun yok izliyoruz işte.

Her fb maçı öncesi 10 atar 20 atar şişiriliyor ama sahada sidik zoruyla puan alıyor.

Olimpiyat zaten sevimsiz. Karagümrük sokar bi tane çıkaramazlar sonra. Olmayacak senaryo değil yani puan kaybı.

Macin hakemi M. Turkmen

bunlar beklenmedik maçlarda puan kaybediyor ben samsun maçında kayıp bekliyodum olmadı

Geri
Üst Alt