Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.648
- 2.518
HODRİ MEYDAN!
Delikanlı Kemal'den bir delikanlıca totem daha. Karagümrük bu maçı kazanırsa 13 mart 2027'ye kadar forumu bırakıyorum. Böyle de üç onluk delikanlıyım! Hadi bakalım!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HODRİ MEYDAN!
Delikanlı Kemal'den bir delikanlıca totem daha. Karagümrük bu maçı kazanırsa 13 mart 2027'ye kadar forumu bırakıyorum. Böyle de üç onluk delikanlıyım! Hadi bakalım!!
Dostum tebrikler.Olm niye lan bu maça çok yükseliyorum
Ya evet hurma evet Karagümrük falan filan. Normal şartlarda Fener 4-5 atar ama garip bi his var içimde
Fener'in karagümrük + antep' arka arkaya 2 maçtan 6 puan alamayacak sanki. Mantıklı bi nedenim yok, tamamen hissim bu.
Karagümrük veya Antep, ikisinden biri 2-0 falan saplayacak gibi geliyor
Yarın yenersek büyük olay olacak. Hafta içi maçımız yok ve fener bu moralle evidne antebi ağırlayacak. Orda da çok şey olabilir
Yarın yenersek çok keyifli bir hafta sonu bizi bekliyor.
Hiç bir yere gidemezsinHODRİ MEYDAN!
Allah nasip etse de şu suç çetesinin Türk yargısı önünde hesap verip kulüp olarak kapatıldığını görsek. Çünkü küme düşme falan kesmez, adalet bunu gerektirir.Yenildikleri macta bile aleyhe verilmeyen net 2 penalti. Helak olun. Olmeden kume dustugunuzu de goruruz insallah.
Kume duserlerse kombinelerini alirim, anca sogurumAllah nasip etse de şu suç çetesinin Türk yargısı önünde hesap verip kulüp olarak kapatıldığını görsek. Çünkü küme düşme falan kesmez, adalet bunu gerektirir.
Fb ramsa en az 4 puan önde gelir we namağlup champ olur