Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.866
- 13.761
- 2.828
Her şeye gebe bir maç.
Fener puan kaybederse stadı yakarlar o gün.
Fener puan kaybederse stadı yakarlar o gün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs hainleri burak ve selçuk can suyu olur 2.lik için fenere
Tsubasa abi belli olmaz FB mentalmen gitti şu an her şey mümkünBanko fener
Burak sever fb ye can suyu olmayı.
Tek kötü taraf göztepe maçı ertelendiği için puan farkının 4 e düşecek olması reisTsubasa abi belli olmaz FB mentalmen gitti şu an her şey mümkün
Bakarsın FB berabere felan kalır çok kapatamaz farkını maç fazlasına rağmenTek kötü taraf göztepe maçı ertelendiği için puan farkının 4 e düşecek olması reis
İkincilik gidiyor öyle olursa. Fenere her şeyi yap elinden 2.liği almaBakarsın FB berabere felan kalır çok kapatamaz farkını maç fazlasına rağmen
2020-21'de de 2. lerdi ama biz son düzlükte seri yapıp 2. liği ellerinden aldık 3. bitirmişlerdiİkincilik gidiyor öyle olursa. Fenere her şeyi yap elinden 2.liği alma
WakabayashiTsubasaabi
Ben bilmem anime karakterlerini Canfrog abi,aydınlatma için teşekkürlerWakabayashi
Demek okuldan gelip saat 16:00 sularinda ya da haftasonu sabah 10da Kaptan Tsubasali bir cocuklugun olmadi Mr.ThunderBen bilmem anime karakterlerini Canfrog abi,aydınlatma için teşekkürler
Yok beni sarmıyordu Canfrog abi izlemedim hiç,animeler sarmıyordu sadece Tsubasa da değilDemek okuldan gelip saat 16:00 sularinda ya da haftasonu sabah 10da Kaptan Tsubasali bir cocuklugun olmadi Mr.Thunder