SL 25/26 H:27 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK | MS | 17 Mart | beIN Sports 1

Şikeciler Şampiyon olsun diye Şampiyonluğa oynadıkları sezon bile 3-0’dan maç vereni de bir zahmet yensinler. Sınırda kim varsa zaten kart vermiş operasyon çocuğu son maçta.
İzlemeye gerek yok zaten.

Bu antep feneri en son ne zaman yendi yav
Kasımpaşa rize bile puan alıyor artık

Bunlar niye salı günü maç yapıyor CL maçı mı bu?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak hoca filan değil, 5 yer oturur.

1000050173.webp

Herifler hobi olarak evinde sürekli dört yemisler bu teröristlerden.

Burak denilen capsiz yine dört yer.

0-3'ten 4-3 sattıkları maçtan beri Antep'ten nefret ederim. Son 11 karşılaşmada 11 mağlubiyet almışlar zaten. Şerefli her takım çelme takar bu FB'ye, Antep'te o şeref yok.

Herifler hobi olarak evinde sürekli dört yemisler bu teröristlerden.

Burak denilen capsiz yine dört yer.
Futbol kismini kenara koyuyorum hocam, sadece ufak bir detaya dikkat cekmek istedim.(Senin ozelinde degil , genel olarak yanlis anlama)

Su kelimeyi bize soylenmesini asla istemiyoruz, tezahuratlari da var(ki bir anda geriliyorum duydugumda)... Biz de bu kadar kolay kullanmayalim.

Kolaylasmasin, alisilmasin. Bize yakismaz.

Yerine kullanilabilecek duzinelerce sey var.

bu maç çok zor geçer , stresli gergin olurlar . bu maçtan puan kaybı beklemiyorum ama. bir şekilde kazanacaklardır. net beşiktaşın bunlara koyacağına eminim.

Burak Yilmaz’in kötü bir taktisyen oldugunu düsünmüyorum iyi isler yapiyor ama karakter olarak sikintili oldugunu düsünüyorum

Taraftarla tartisiyor hakemlerle tartisiyor cirkin hareketleri var,bir teknik direktöre yakismayan hareketler bunlar

Düzeltecegine her gecen gün daha agresif davraniyor

Bu mac icin eksikleri cok antep’in,ayrica fener de herseyini verecektir bu macta

Burak yatışspor ile 30. dakikada 3-0 şovu başlasın. Göstermelik bir gol ve ms 5-1

Fb ne zaman diz çöküp eğilse biri el atıp ayağa kaldırır. Gerçi bunu en başta tff, hakem eliyle yapıyor. Bu değişmez bir kuraldır.

Gaziantep FK'da Fenerbahçe maçı eksikleri:

❌Arda Kızıldağ (Cezalı)
❌Nazım Sangare (Cezalı)
❌Christopher Lungoyi (Cezalı)
❌ Kevin Rodrigues (Sakat)
❌ Nihad Mujakic (Sakat)
❌ Denis Draguş (Sakat)
❌ Salem M'Bakata (Sakat

Fb arka kapisi antep

Geri
Üst Alt