SL 25/26 H:27 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK | MS | 17 Mart | beIN Sports 1

Antep 33 puan nasil olmussa...bide biz sahamizda 2 puan biraktik sunlara.

Yani...neyse biz isimize bakalim

satılmış maç denilecek birşey yok antebin 2 kaleciside rezil keza konyasporun kaleciside böyle kova

boşverin abi bunların seyrantepeden, beşiktaştan başakşehirden çıkması mümkün değil. trabzona bakalım sinsi sinsi geliyorlar. rehavet başa dert açar.

arada anadolu maclarını izlemenizi tavsiye ederim ,burak efendi her macta takımı öne cıkarıyor ve geride sürekli eksık yakalanıyor

köksalın tek oyun planı var o da geride kapanıp asensio ya pas verip kontraya cıkmak bu oyun tutmaz ve rakip iyi kapanırsa dagılıyorlar

Fenerin şampiyonluk yürüyüşü basladi

Antep Fb'ye karşı bildiğimiz gibi yorumlardan anladığım.
hatırlarsan hasan kupa macında yazmıştım as kadroyedek kadro farketmiyor antep rezalet bir takım hatta eyüpten antalyadan bile kötü
burak 3lü oynatıyor her macta ve ortasahaya cıkarıyor defansı her mac böyle goller yiyor
bugunde muhtemelen kovulacak

1773774582291.webp

erkan engin gibi formayla gezen birisi penaltı verdi demekki fenerin kırmızı yemeside yaklaşıyor diye anladım ben

Artık hamsilerin maçlarına odaklandım. Onları yendiğimiz takdire iş biter zaten.

iktidarın değişeceğini anladığı gün trafik polisi bile tutumu değişir.

s. demirel
Evet var birseyler hic normal degil ,erkan emre bunlar çubuklu formayla gezen herifler yorumlarda gordum fener taraftari bile şaşırmış
Keza ben fenerin ligin son 1 2 haftasına kadar yenilmeyecegini düşünüyordum
Sıra geldi fenere kirmizi kart bu da olursa demirelin söz gerceklesecek olabilir

Hem kupa hem bugün ki maçta izlediğim antep küme düşmeyi hak eden ilk takım. Rezil bir oyunları var. Geçen hafta Karagümrük çok daha kompakt ve mücadele ile oynadı.fener deplasmanında 3 tane kontra gol yemesi burak in hocalık düzeyini gösteriyor.

son hafta yaşadıklarından sonra çok net reaksiyon vermeleri gerekiyordu. ama çok rahatım beşiktaş bunlara çok net koyucak. biz de trabzonu yener ligi tamamen bitiririz

Geri
Üst Alt