SL 25/26 H:27 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK | MS | 17 Mart | beIN Sports 1

ulan biz bu durumda olsak başkan o maça gelemez hoca 90 dk yedek klübesinden çıkamaz

son hafta yaşadıklarından sonra çok net reaksiyon vermeleri gerekiyordu. ama çok rahatım beşiktaş bunlara çok net koyucak. biz de trabzonu yener ligi tamamen bitiririz
Bence çok da reaksiyon vererek oynadılar diyemeyiz ki. İlk yarı ve Kante nin vurup defansın tamamladığı gole kadar sahada fener yine çok kötüydü. Buldukları tüm goller antepin saçma şekilde arkada boşluk bırakması sonucunda kontra ile oldu. Kasımpaşa ve Karagümrük geride kompakt durdu fener üretemedi hiç. Antep aksine sanki büyük takım gibi defansı orta saha yaklaştırdı. Defans blokları arasında acayip boşluklar bıraktı. tedesconun oyun anlayışı için uygun bir ortam oluştu.

Onuru gururu 2 kuruş haysiyeti olan şu skordan sonra teknik direktörlüğü falan bırakır.

Tedesconun sorunlu oldugu oyuncular cok dikkat çekti bence bu macta ,bakalim nekadar üstünü ortecekler bu durumun

Moral bozmak istemem ama fb şampi olabilir. Biz dağılmaya çok müsait durumdayız

IMG_8226.webp

Ustalar ligin son haftasında kayırmalar giderek azalır. Demiştik bunları. Adam küme düşecek. Başındaki kişiler de iş adamları yani. Fener'in son haftalarda patlaması hep bu yüzden. Hocalar da futbolcular da daha ciddiye alır. Burak malı hariç.

Maçı izlemedim gollere baktım rezillik kantenin golü ayrı bir rezillik.Ulan koca sezon şöyle rakiplerin hedeyi ettiği goller atamıyoruz.Aksine kalecilerin devleştiği maçlar ufacık hata yapmayan rakipler.Belkide vardır ama çok az..

Son maçı kazanmasa kesin kovulacaktı bu burak. Yine fener balı işte. Şimdi bu maçtan sonra kovulur. Herhangi bir yeni yabancı hoca ile şu maça çıksalardı kesin puan alırlardı. Antep'in kadrosu lig standartlarına göre fena değil ama şu ligde 18. Gümrük dahil bunlardan daha kötü bir takım olmayabilir. Hiçbir oyunları yok. Futbol namına hiçbir şey yok. Aldıkları tüm puanlar kadroya yazar.
Yıl 2026 ve hala burak, selçuk gibi isimleri TD diye getiriyor Anadolu takımları. Göztepe, Samsun vs gibi örnekler varken hala yerli hoca ile çalışan bir takım düşmeyi zaten hak ediyor demektir. Hikmet K,. Mehmet Ö., Rıza Ç. vs gibi eskilerin hocalığını tartışıyordu millet. Onlar en azından hocaydı. Şimdiki yerlileri nasıl tanımlamak gerekir açıkçası bunun için yeni bir kelime icat etmek gerekebilir.

ulan stadda toplasan 10bin kişi vardı sen ne anlatıyon...

Şu açıklamalardan sonra antep başkanı olucam direk kovarım.Eski futbolcu olmasa teknik adamlığı rüyasında göremeyecek adamlar teknik adamlık yapıyor.
Şu açıklamalardan bile belli bir gram kapasite yok adamda.Ama ülke böyle işte.Her yerde bir liyakatsızlık..

Zorla hoca diye bunu da Selçuk’a da takım veriyorlar

Tek yaptıkları bizden puan almak oldu kariyerlerinde.

Hakemli FB den puan alacak kıvama gelin teknik direktör diyelim.

Maçın hakkı bu değildi zaten üstat. FB hicbirsey oynamıyor. Clde 11.macimiza çıkıyoruz bunlar şimdiye bizim rakiplere karşı oynasalar 110 tane yemislerdi
Antep cezalıları bu maça bilerek denk getirdi zaten kafada maça gelmediler ligdeki herhangi bir takım puan alırdı bu futbola.

Şu açıklamalardan sonra antep başkanı olucam direk kovarım.Eski futbolcu olmasa teknik adamlığı rüyasında göremeyecek adamlar teknik adamlık yapıyor.
Şu açıklamalardan bile belli bir gram kapasite yok adamda.Ama ülke böyle işte.Her yerde bir liyakatsızlık..
Tum açıklamaları bu degil ama burak ciddi berbat hoca zaten 2 defa kovuldu ama hoca bulamadılar geri geldi taraftar hic sevmiyor muhtemelen bu hafta yine kufur yer :)
Sebebide su ligin en kötü oynayan takimi antep 1 ay once soylemistim bunu her macta boyle 3lu defansif ortaya kadar çıkarıp bekliyor ve her maç boyle kontralar veriyor yani fenere yatmadı her maç boyle bu mallar kayseri gümrük eyup filan daha kompakt ve kontrollü oynuyor bunlardan

neyse iyi oldu ya tedesco'yu kovmasinlar

Bu forum her geçen gün antuya yaklaşıyor.

Zaten şampiyonuz, maçta ne olmuş diye bakyım dedm, 3 sayfa sonra kapattım. Bunlar nedir renktaşlar

Bize aslan kesilirler.
kaleci serefsiz
jeke koyar bunlara
rezil şerefsiz süzme o…
nene 50m lem
Asensio aslında mu maçta oynamamalıydı açılan limit’den
Burak mutlu değilse hiçbir şey bilmiyorum
Her macta ayni Fener'e
Antep öyle bir domalıyor ki anlatamam
Burak adam da değil hoca da değil
Burak Yılmaz hoca falan değil
Gel de bu macin satilmadigina inan