Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence çok da reaksiyon vererek oynadılar diyemeyiz ki. İlk yarı ve Kante nin vurup defansın tamamladığı gole kadar sahada fener yine çok kötüydü. Buldukları tüm goller antepin saçma şekilde arkada boşluk bırakması sonucunda kontra ile oldu. Kasımpaşa ve Karagümrük geride kompakt durdu fener üretemedi hiç. Antep aksine sanki büyük takım gibi defansı orta saha yaklaştırdı. Defans blokları arasında acayip boşluklar bıraktı. tedesconun oyun anlayışı için uygun bir ortam oluştu.son hafta yaşadıklarından sonra çok net reaksiyon vermeleri gerekiyordu. ama çok rahatım beşiktaş bunlara çok net koyucak. biz de trabzonu yener ligi tamamen bitiririz
Moral bozmak istemem ama fb şampi olabilir. Biz dağılmaya çok müsait durumdayız
Bu sefer olmadı maalesef tabloda baya 2-2 vardı ümitliydim aslında.Maçın gideceği yer.
Büyüksün üstat ne diyelim saygılar
ulan stadda toplasan 10bin kişi vardı sen ne anlatıyon...
ulan stadda toplasan 10bin kişi vardı sen ne anlatıyon...
Maçın hakkı bu değildi zaten üstat. FB hicbirsey oynamıyor. Clde 11.macimiza çıkıyoruz bunlar şimdiye bizim rakiplere karşı oynasalar 110 tane yemislerdiBu sefer olmadı maalesef tabloda baya 2-2 vardı ümitliydim aslında.
Antep cezalıları bu maça bilerek denk getirdi zaten kafada maça gelmediler ligdeki herhangi bir takım puan alırdı bu futbola.Maçın hakkı bu değildi zaten üstat. FB hicbirsey oynamıyor. Clde 11.macimiza çıkıyoruz bunlar şimdiye bizim rakiplere karşı oynasalar 110 tane yemislerdi
Tum açıklamaları bu degil ama burak ciddi berbat hoca zaten 2 defa kovuldu ama hoca bulamadılar geri geldi taraftar hic sevmiyor muhtemelen bu hafta yine kufur yerŞu açıklamalardan sonra antep başkanı olucam direk kovarım.Eski futbolcu olmasa teknik adamlığı rüyasında göremeyecek adamlar teknik adamlık yapıyor.
Şu açıklamalardan bile belli bir gram kapasite yok adamda.Ama ülke böyle işte.Her yerde bir liyakatsızlık..