⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

sizin takıntılı gibi yenilen 1 golden sonra bir mağlubiyetten sonra akla sığmayan yorumlar mı normal. Kötü oyun diye zırlama işide sizin işiniz her maç kötü oyun galibiyet alsanda kötü, beraberlikte kötü, juventusa 5 atsanda kötü oyun. Size göre iyi oyun hangi maç yav takım lider şl de 16 yapmış nasıl oluyorsa bunu kötü oynayarak yapmış. Seninle beraber 1-2 kişi daha var anca temcit pilavı gibi zırlıyonuz takım galip gelsede mağlup olsada. Sizin hayal dünyanızın realitesi yok dünyada hangi takım ya sezonda 60 maçın 60ını iyi oynayacak futbol oyunu mu bu. Okanı eleştirmek değil düşmanlık sizinkisi. Göztepeye evinde 5-6 altıyı kaçır mışın bu istatistik ne anlama geliyor diye soruyorsun. 5-6 kaçırıp nasıl kötü olunuyor anlamıyorum. Rakip atak yapmasada size göre rakip kötüydü biz iy ideğildik. Neye göre iyiyiz olum bir açıklayında bilek.
İyi oynadık yani bugün he
Demek ki benim gözlerimde problem var
Ya da izlediğimi anlamıyorum
Peki. Sen iyi oynadık diyorsan bana bok yemek düşer reis. Kusura bakma.

Evet özellikle 2. yarı futbol iyi değildi ama bu maçta en önemli şey skoru alabilmekti bunu da başardık. Avrupa serüveni yorgunluğu bitti, çok zorlu 3 deplasman bitti (Beşiktaş, Trabzon, Göztepe). Ayrıca Osimhen'in sakatlık süreci de bitmek üzere ve açıkçası sezonun son bölümü için tekrar çok güçlü bir konuma geldiğimizi düşünüyorum. Son 6 haftaya 4 puan önde girmek bu kadar zorlu bir sezonda oldukça iyi bir sonuç ve şimdi bunu korumalıyız.

Türkiye süper lig tarihinde bi anadolu takimina karsi en cok pas hatasi yaptigimiz mac olarak tarihe gecebilir. Yani milyon euro alan oyuncularin 3 metreye pas atamama lüksü olmamali.

Seneye bu takimdan özelikle doymus topcular basta olmak üzere cogu kisiyle vedalasilmali. Okan Burukunda Önde pres disinda , osimhensiz baska bi gecis oyunu gibi bi oyun plani kurgusu üzerine calissin. Hep ders aldik diyo ama, yine son dakkalar posasi cikmis bastonla oynayacak adamlari aliyo. Bu adama hicmi bisey diyen yok anlamadim

Bu takım şampiyon olursa Okan'a rağmen topçuların kendi çabasıyla ve GS genleriyle şampiyon olmuş olur diyen birine takıma karşı düşmanlık yapıyorsun demek nasıl bir akıl tutulması acaba.
Okan'ı eleştiren, oynanan oyunu eleştiren herkes düşman aynen.
Sonra da elli tane laf söyleyip eleştirenlere lafım(ız) sonsuz, benim lafım düşmanlık yapanlara dersin(iz).
Düşman var çünkü ortada, aynen.
Bu takım rezalet top oynuyor diyince takımın düşmanı olmuş oluyoruz. Bu sağlıklı bir kafa, ama ben ve benim söylediğimi dile getirenler takıntılı ruh hastası, hatta GS düşmanı. Aynen dayı devam böyle.
Vay be genler ve topçular hocaya rağmen şampiyon yapıyormuş ha acaba fener neden bu kadar vasat hocalar getirmesine rağmen topçuların kendi çabasıyla bir türlü şampiyon olamıyor. Genlerinden herhalde. Öte yandan topçularda robot zaten birlikte çalıştıkları hocadan hiç etkilenmiyor ondan bağımsız şampiyon olmaya çalışıyorlar. Yoksa hoca 75 milyonluk topçuları falan doğru yönetmeyi başarıyor değil o milyonluk topçular hocayı idare ediyor işte. Ona rağmen şampiyon olalım ya diyorlar.

Senin yaptığın ve dediklerin zaten doğru ve düzgün taraftar profili hocam. Benim ne demek istediğimi bazıları anladı. Yoksa zaten Galatasaray geninde biatcilik olmaz hep daha iyisini istemek olur.4 sene üst üste şampiyonluğa koşuyoruz çok şükür ama sorsan kimse emek vermedi etmedi ben buna karşıyım.
Onlarin tek derdi Okan hoca. Okan Hoca'nin ust uste 4. sampiyonluguna kosmasi bayagi buyuk bir kesimi icten ice rahatsiz ediyor.

Hakeme not düşmek lazım barışa 3 faulü vermedi. Aspirillanin çekilip kontra pozisyonu skandaldi bana göre. İcardininkini de gördü vermedi
Ben hala penaltiya daha yakinim. Asprilla'ya mudahale kucuk olsa bile havada olan bir oyuncuya yerdeki bir oyuncu onu bozmak amacli mudahale ediyor. Havadayken minicik bir mudahale bile alsan dengen bozulur ki Asprilla'ya da bu oldu. Bence penalti ve topla oynama niyeti olmadigi icin bariz gol sansindan kirmizi kart.

O Göztepeli forvet golü nasıl kaçırdı hâlâ anlamadım. Özetlere de bakmadım. Dokunmasa kaleye mi gidiyordu?

Maçı tekrar izleyince ikinci yarı başlangıcıyla 3. golümüze kadarki oyun akıl almaz derecede panik, beceriksizlik, ahmaklık ne dersen de her şeyi barındırıyor. Kabus gibi bir 15-20 dk.

özette top kayıplarını izlerken

3407.jpg

Geri
Üst Alt