⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Su lemina gibi bi adam daha olsaydi orta sahada clde daha farkli olabilirdik. Tabi kanatlarda islemeli ama gelecek sezon ilk transfer bu olmali.

İftira atıyorsun şu an
Bunu başkaları da söyledi daha önce
Bunu söyleyen hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum
Umurunda veya değil
Söyleyeyim dedim
50 kişinin aynı şeyi söylediği yerde özeleştiri yapmani tavsiye ederim. Demek ki sende sakat bir durum var. Demek ki insanlara öyle düşündürecek malzeme veriyorsun. Hak helal etmeyebilirsin elbet ama bir gece yatarken düşün derim neden sana böyle konuşuluyor da bana konuşulmuyor

Valla ben bu maçta skora baktimda 2. Yarı malligın nirvanasima çıktık. Çok sinir bozucu pas hataları oluyor. Resmen eziyet çekiyoruz. Amaçsız paslasiyoruz bu da hataya surukluyor. Kontra yapamıyoruz o delirtiyor adami
2. Yarı oluk oluk sıçtık doğru. Ama maçın genelinde rezil denilemez bence rezillik maçı Liverpool deplasmandi Juventus deplasmandi frankfurt deplasmandi

Kötü oynadık. Puan kaybı için elimizden gelenin fazlasını yaptık.

Duran toplar kurtardı.

Ts maçından alınacak ders vardı, daha çok motive olacaktık güya ama o maçtan daha fazla hata yaptık.

Yine de günler haftalar sonra tekrardan nefes aldık.

Bizim başarılı olmamızın en temel nedeni, işler iyi giderken aksayan noktaları eleştirmemiz ve aksiyon almamız, diğer takımlar işler iyi veya kötü gitsede bu tepkileri vermiyor. Örneğin ilk yarı takım gayet iyiydi ama ikinci yarı bambaşka bir oyun vardı ama teknik sorun ama oyuncu ama karşı takım bilemiyorum sonuç dramatik bir oyun değişimi vardı. Bunu eleştirmek ve tepki göstermek gayet doğal ve normal. Teknik olarak baktığımızda, Sane ilk yarı 3 asist yapmış olabilir hatta sezon boyunca 30 yapmışta olabilirdi veya bu takım niye ceza sahası dışından şut denemiyor, deniyorsa neden dağlar taşlara vuruyor, Osimhen dahil gol yollarında bazen neden hatalı kararlar veriyoruz veya hatalı dokunuşlar yapıyoruz bunları konuşmamız gerekiyor, tepki koymamız gerekiyor. Bu takımın en temel sorunu, pas futbolunu becerememesi ve bu da bazen bugünün 2. yarısı gibi sonuçlar, bazende bireysel aksaklıklara neden oluyor. haldır haldır sürekli press yapamazsın, zaten kondisyon sıkıntısı var bu bariz ortada ayrıca bu takım 1 tane yiyince neden motivasyon düşüyor hepsini geçtim LP deplasmanında Osimhen sakatlandı diye takımın motivasyonu niye düştü? gib gibi bir çok şey konuşmak lazım ve konuşuyoruzda. Bizi diğer takımlardan daha başarılı yapan şey bu.
Senin yaptığın ve dediklerin zaten doğru ve düzgün taraftar profili hocam. Benim ne demek istediğimi bazıları anladı. Yoksa zaten Galatasaray geninde biatcilik olmaz hep daha iyisini istemek olur.4 sene üst üste şampiyonluğa koşuyoruz çok şükür ama sorsan kimse emek vermedi etmedi ben buna karşıyım.

Maçın sonlarına doğru Sara, Sane, Jakops çıldırttı resmen bizi evde. Bu kadar basit ve umursamamaktan kaynaklı pas hataları top kayıpları olamaz. Hele Sane'nin maç umrunda değil. Adam sanki kaybedersek birşey olmayacakmış gibi oynuyor.
Bir lafım da Icardi'ye. Birader sakatlanıyon mu memlekete gidiyıon naparsan yap da bi uzaklaş ya.

2. Yarı oluk oluk sıçtık doğru. Ama maçın genelinde rezil denilemez bence rezillik maçı Liverpool deplasmandi Juventus deplasmandi frankfurt deplasmandi
Geneli önemli değil Ağa 2. Yarı böyle mal mal oynanmaz. Birtane top kallenin içinden paralel gitti yav. İlk yarı tabiki 3-4 olabilirdi onlarda büyük üstünlük kurmadik. Anlık pozisyonlar.

Amatör takım gibi paslasiyoruz. Pas özürlü bir takım. Bir amaç yok plan yok sorun bu.

50 kişinin aynı şeyi söylediği yerde özeleştiri yapmani tavsiye ederim. Demek ki sende sakat bir durum var. Demek ki insanlara öyle düşündürecek malzeme veriyorsun. Hak helal etmeyebilirsin elbet ama bir gece yatarken düşün derim neden sana böyle konuşuluyor da bana konuşulmuyor
Yooo
50 kişi filan değil
Bunu söyleyen daha önce 2 kişi olmuştu
Sen 3. oldun
Onlara da aynı şeyi söylemiştim
Ayrıca 50 kişi söylese de bir şeyi değiştirmez
50 kişi sallıyorum Eray'da para ne gezer, bu arabayı kesin illegal yollarla almıştır diye dedikodu yapsa bu doğrudur manasına mı gelecek yani
Bu söylediğin(iz) şeyi kulağınla duyma, gözünle görme ya da kalben emin olma imkanın olmadığına göre nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsun(uz) çok ilginç.
Neyse...

rezil futbolla nasıl bunu yapıyoruz 2.yarı düştük oyunun 40 65inde eleştirilir burası ama nasıl oluyor bir açıkla. yani kendinizi öyle bir şekile soktunuz ki tuttuğunzu takımı övemiyor sunuz valla garip bir hal aldınız
Ne anlamamız gerekiyor tam olarak bu istatistikten

Göztepe maçında puan kaybetsekte şampiyon olacağımızı düşünüyordum. bundan sonra kalan maçların hepsini kazanırız gibi fener bizim maça gelmeden yine 7 puan fark yer. ts ne olur bilemem.

Galatasaraylı oyuncular karakterlidir, neyin ne olduğunu idrak etmişlerdir. Bu şampiyonluk ancak çalınırsa elimizden alınır ve bunu çaldırmayacaklardır.

Golü yiyene kadar belli bir plan çerçevesinde oynadığımız, ancak yine de iyi bir performans sergileyemediğimiz bir maçtı. Bu kadar basit top kayıplarını strese bağlıyorum. Ancak dikkat ederseniz, asla kötü mücadele etmedik ve herkesin odağı sahadaydı. Bu şekilde oynadığımızda, bu ligde bizi kimsenin yenmesi mümkün değil.

Kalan 6 maçlık fikstürde en kolayı bizim ama her maç zor geçecek bilhassa önümüzdeki 2 maç çok zor geçecek.

Bugün sahaya Galatasaray galibiyeti için çıkıp emek vermiş her oyuncuya tek tek teşekkür ediyorum.

Geri
Üst Alt