Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.393
- 1.466
- 1.773
yağladık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle bize sol bekte lazım ne Jakobs ne erene güvenmem boey net sağ bek olmalı Singo sağ stoper oynamalı ama yanına ne apo ne Davinson derli toplu bir stoper alınmalı 30 yaşlarında tecrübeli 1-2 sezon Van dick olabilir bu isim10-15 e boey hemen alinmali, bosu bosuna riske gerek yok
Bu takım şampiyon olursa Okan'a rağmen topçuların kendi çabasıyla ve GS genleriyle şampiyon olmuş olur diyen birine takıma karşı düşmanlık yapıyorsun demek nasıl bir akıl tutulması acaba.onur sen böyle çocuk değildin seni tanıyamıyorum bu sene, açık açık düşmanlık yapıyorsun takıma ve hocaya sebebini bilmiyorum.
sizin takıntılı gibi yenilen 1 golden sonra bir mağlubiyetten sonra akla sığmayan yorumlar mı normal. Kötü oyun diye zırlama işide sizin işiniz her maç kötü oyun galibiyet alsanda kötü, beraberlikte kötü, juventusa 5 atsanda kötü oyun. Size göre iyi oyun hangi maç yav takım lider şl de 16 yapmış nasıl oluyorsa bunu kötü oynayarak yapmış. Seninle beraber 1-2 kişi daha var anca temcit pilavı gibi zırlıyonuz takım galip gelsede mağlup olsada. Sizin hayal dünyanızın realitesi yok dünyada hangi takım ya sezonda 60 maçın 60ını iyi oynayacak futbol oyunu mu bu. Okanı eleştirmek değil düşmanlık sizinkisi. Göztepeye evinde 5-6 altıyı kaçır mışın bu istatistik ne anlama geliyor diye soruyorsun. 5-6 kaçırıp nasıl kötü olunuyor anlamıyorum. Rakip atak yapmasada size göre rakip kötüydü biz iy ideğildik. Neye göre iyiyiz olum bir açıklayında bilek.Bu takım şampiyon olursa Okan'a rağmen topçuların kendi çabasıyla ve GS genleriyle şampiyon olmuş olur diyen birine takıma karşı düşmanlık yapıyorsun demek nasıl bir akıl tutulması acaba.
Okan'ı eleştiren, oynanan oyunu eleştiren herkes düşman aynen.
Sonra da elli tane laf söyleyip eleştirenlere lafım(ız) sonsuz, benim lafım düşmanlık yapanlara dersin(iz).
Düşman var çünkü ortada, aynen.
Bu takım rezalet top oynuyor diyince takımın düşmanı olmuş oluyoruz. Bu sağlıklı bir kafa, ama ben ve benim söylediğimi dile getirenler takıntılı ruh hastası, hatta GS düşmanı. Aynen dayı devam böyle.
özelden özür dileyip alttan alttan sinsilik yapma şansını zorlama2. Yarı rakip ceza sahasi içinde topla buluşma
Göztepe 15
Galatasaray 1
İstatiktemi vermeyelim la. Bunda sinsilik nerde. Sende çok ilgincc adamsin haözelden özür dileyip alttan alttan sinsilik yapma şansını zorlama
biraz daha ıkın knk galibiyete üzülmüş gibisin.İstatiktemi vermeyelim la. Bunda sinsilik nerde. Sende çok ilgincc adamsin ha
Yok şampiyon olalım rahatlayacambiraz daha ıkın knk galibiyete üzülmüş gibisin.