⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

10-15 e boey hemen alinmali, bosu bosuna riske gerek yok
Kesinlikle bize sol bekte lazım ne Jakobs ne erene güvenmem boey net sağ bek olmalı Singo sağ stoper oynamalı ama yanına ne apo ne Davinson derli toplu bir stoper alınmalı 30 yaşlarında tecrübeli 1-2 sezon Van dick olabilir bu isim

Maçın manşeti :

G.t tepe

G.t üstü

Oturdu

😌
IMG_7791.webp

onur sen böyle çocuk değildin seni tanıyamıyorum bu sene, açık açık düşmanlık yapıyorsun takıma ve hocaya sebebini bilmiyorum.
Bu takım şampiyon olursa Okan'a rağmen topçuların kendi çabasıyla ve GS genleriyle şampiyon olmuş olur diyen birine takıma karşı düşmanlık yapıyorsun demek nasıl bir akıl tutulması acaba.
Okan'ı eleştiren, oynanan oyunu eleştiren herkes düşman aynen.
Sonra da elli tane laf söyleyip eleştirenlere lafım(ız) sonsuz, benim lafım düşmanlık yapanlara dersin(iz).
Düşman var çünkü ortada, aynen.
Bu takım rezalet top oynuyor diyince takımın düşmanı olmuş oluyoruz. Bu sağlıklı bir kafa, ama ben ve benim söylediğimi dile getirenler takıntılı ruh hastası, hatta GS düşmanı. Aynen dayı devam böyle.

2. Yarı rakip ceza sahasi içinde topla buluşma

Göztepe 15
Galatasaray 1

3/3 tura çıkarır altı üstü 3 maç götünüzü yırtacaksınız kardeşim. Sonrası tatil zaten.

Acilen form tutmamız lazım. İkinci yarı kabus gibi bi 30 dk. Takımın kendine gelmesi lazım

Bu takım şampiyon olursa Okan'a rağmen topçuların kendi çabasıyla ve GS genleriyle şampiyon olmuş olur diyen birine takıma karşı düşmanlık yapıyorsun demek nasıl bir akıl tutulması acaba.
Okan'ı eleştiren, oynanan oyunu eleştiren herkes düşman aynen.
Sonra da elli tane laf söyleyip eleştirenlere lafım(ız) sonsuz, benim lafım düşmanlık yapanlara dersin(iz).
Düşman var çünkü ortada, aynen.
Bu takım rezalet top oynuyor diyince takımın düşmanı olmuş oluyoruz. Bu sağlıklı bir kafa, ama ben ve benim söylediğimi dile getirenler takıntılı ruh hastası, hatta GS düşmanı. Aynen dayı devam böyle.
sizin takıntılı gibi yenilen 1 golden sonra bir mağlubiyetten sonra akla sığmayan yorumlar mı normal. Kötü oyun diye zırlama işide sizin işiniz her maç kötü oyun galibiyet alsanda kötü, beraberlikte kötü, juventusa 5 atsanda kötü oyun. Size göre iyi oyun hangi maç yav takım lider şl de 16 yapmış nasıl oluyorsa bunu kötü oynayarak yapmış. Seninle beraber 1-2 kişi daha var anca temcit pilavı gibi zırlıyonuz takım galip gelsede mağlup olsada. Sizin hayal dünyanızın realitesi yok dünyada hangi takım ya sezonda 60 maçın 60ını iyi oynayacak futbol oyunu mu bu. Okanı eleştirmek değil düşmanlık sizinkisi. Göztepeye evinde 5-6 altıyı kaçır mışın bu istatistik ne anlama geliyor diye soruyorsun. 5-6 kaçırıp nasıl kötü olunuyor anlamıyorum. Rakip atak yapmasada size göre rakip kötüydü biz iy ideğildik. Neye göre iyiyiz olum bir açıklayında bilek.

2-1 iken Göztepe'linin kale dibinde boş kaleye atamadığı an resmen öbür tarafa gidip geldim, böyle birşey yok ya. Tanrı bizim almamızı istiyor herhalde başka açıklaması yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt