Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.292
- 30.130
- 1.988
Yok yav onlara göre o kaçanlar sayılmaz ama Göztepe kaçırınca hepsini gol diye yazarlar.Bir bitmediniz
Sallai atsa 0-4 oluyordu ilk yari
Ona ne diyon?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav onlara göre o kaçanlar sayılmaz ama Göztepe kaçırınca hepsini gol diye yazarlar.Bir bitmediniz
Sallai atsa 0-4 oluyordu ilk yari
Ona ne diyon?
Top ona giderken sanki 15 saniye gibi geldi böyle her şey "slow motion" düşünüyordum kalan dakikalar göz önünde akıp gidiyor, rakibin baskısı akla geliyor ucuz yırttık.O pozisyonda içe sıçtım resmen. Topla kaleye girilecek pozisyondan gol yemeden çıktık

Bu pozisyon ofsayt gibi geldi bana. Yandan göstermediler ama sanki öndeydi yarım mt filan.Janderson pozisyonun xG'si 0.96 penaltıdan bile daha yüksek şampiyonluk alametleri başladı.![]()
İftira atıyorsun şu anGoztepe atamadikca üzüldüğüne eminim ama ispat edemem. Neyse iyi forumlar. Temmuz Ağustos gibi 2 isim atıp onlar şampiyon yaptı dersin
Ofsayt yoktuBu pozisyon ofsayt gibi geldi bana. Yandan göstermediler ama sanki öndeydi yarım mt filan.
oooo en sevdiğim tipler ee knk rüzgar hızınıda hesaba kattın mı 10km fazla esiyormuş bizim lehimize oldu heralde.Kazandık diye gerçekleri görmemezlikten gelmeyin.
Bu takım top mop oynamıyor.
Göztepelilerin beceriksizliği ve Uğurcan'ın kalitesi olmasa puan kaybı netti.
Takımda herkes kötü oynar mı arkadaş.
İki metre öteye pas atamıyoruz. Topu ceza sahasını bırak rakip sahaya götüremiyoruz.
İcardi den sonra Sane de artık bu takımda olmuyor. İkisi toplam 20 milyon alıyor.
Bizim başarılı olmamızın en temel nedeni, işler iyi giderken aksayan noktaları eleştirmemiz ve aksiyon almamız, diğer takımlar işler iyi veya kötü gitsede bu tepkileri vermiyor. Örneğin ilk yarı takım gayet iyiydi ama ikinci yarı bambaşka bir oyun vardı ama teknik sorun ama oyuncu ama karşı takım bilemiyorum sonuç dramatik bir oyun değişimi vardı. Bunu eleştirmek ve tepki göstermek gayet doğal ve normal. Teknik olarak baktığımızda, Sane ilk yarı 3 asist yapmış olabilir hatta sezon boyunca 30 yapmışta olabilirdi veya bu takım niye ceza sahası dışından şut denemiyor, deniyorsa neden dağlar taşlara vuruyor, Osimhen dahil gol yollarında bazen neden hatalı kararlar veriyoruz veya hatalı dokunuşlar yapıyoruz bunları konuşmamız gerekiyor, tepki koymamız gerekiyor. Bu takımın en temel sorunu, pas futbolunu becerememesi ve bu da bazen bugünün 2. yarısı gibi sonuçlar, bazende bireysel aksaklıklara neden oluyor. haldır haldır sürekli press yapamazsın, zaten kondisyon sıkıntısı var bu bariz ortada ayrıca bu takım 1 tane yiyince neden motivasyon düşüyor hepsini geçtim LP deplasmanında Osimhen sakatlandı diye takımın motivasyonu niye düştü? gib gibi bir çok şey konuşmak lazım ve konuşuyoruzda. Bizi diğer takımlardan daha başarılı yapan şey bu.Sene sonu şampiyonluğu kutlamazsin rezil futbolun şampiyonluğu kutlanmaz dersin. Biz seviniriz sorun yok hocam
Orta yapanın hizasına bakmamışımOfsayt yoktu
Ekli dosyayı görüntüle 319733
Valla ben bu maçta skora baktimda 2. Yarı malligın nirvanasima çıktık. Çok sinir bozucu pas hataları oluyor. Resmen eziyet çekiyoruz. Amaçsız paslasiyoruz bu da hataya surukluyor. Kontra yapamıyoruz o delirtiyor adamiİlk yarı 4 olacak maç. İkinci baskıdan cikamama hariç rezil futbol he. Ama son dakikalarin gülü fb uçuyor kaçıyor tabi efendim.
Hani ne olursa olsun 3 puana bakardiniz. Biraz sözünüzün eri olun yav. Muhteşem oynayıp berabere kalinca alkış mi yapiyorsunuz skor oyunu bu