⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

1775675811421.webp

Maçı canlı izledim stadda şunu söyleyeyim maçı 10 kişi ve hocasız kazandık
Sane sahada yoktu maçta sadece saneyi izledim adam spor yapmaya gelen dayılardan daha az ve temposuz koşuyor attığı paslar rezil geri gelmiyor tepki vermiyor üzülmüyor kızmıyor sadece hızlı yürüyor stadda ve ben bunu görürken hoca 75 80 dakika izledi cıldırdım
Halbuki ikinci yarı barışı sane yerine çekse icardıyı oyuna alsak hem gol yemez hemde baskıdan kurtulurduk
Ben inanamadım bile isteye takımı 10 kişi oynattı hocamız kaç gollük pozisyon verdı rakibe

Goztepe atamadikca üzüldüğüne eminim ama ispat edemem. Neyse iyi forumlar. Temmuz Ağustos gibi 2 isim atıp onlar şampiyon yaptı dersin
İftira atıyorsun şu an
Bunu başkaları da söyledi daha önce
Bunu söyleyen hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum
Umurunda veya değil
Söyleyeyim dedim

Evinde 13 maçta 7 gol yemiş 2 büyük takımdan gol yememiş evinde baskılı oynayan ligin proje takımına karşı baskı yedik diye de ağlamayalim. Şu ligde eli yüzü düzgün 2-3 takımdan birine karşı deplasmanda galip geldik tadını çıkarın.

Evet çok baskı yedik ama maç ilk yarıdan da bitiyordu sallai atsa bunu unutmayın.

Kazandık diye gerçekleri görmemezlikten gelmeyin.

Bu takım top mop oynamıyor.

Göztepelilerin beceriksizliği ve Uğurcan'ın kalitesi olmasa puan kaybı netti.

Takımda herkes kötü oynar mı arkadaş.

İki metre öteye pas atamıyoruz. Topu ceza sahasını bırak rakip sahaya götüremiyoruz.

İcardi den sonra Sane de artık bu takımda olmuyor. İkisi toplam 20 milyon alıyor.
oooo en sevdiğim tipler ee knk rüzgar hızınıda hesaba kattın mı 10km fazla esiyormuş bizim lehimize oldu heralde.

göztepe hocasıda vermiştir maçı galatasaray kim ki göztepeyi yenecek.

beşiktaş trabzon göztepe 3 deplasmandan 6 puanla çıktık hemde ikisi osimensiz. Bazen şükür etmek lazım.

Sene sonu şampiyonluğu kutlamazsin rezil futbolun şampiyonluğu kutlanmaz dersin. Biz seviniriz sorun yok hocam
Bizim başarılı olmamızın en temel nedeni, işler iyi giderken aksayan noktaları eleştirmemiz ve aksiyon almamız, diğer takımlar işler iyi veya kötü gitsede bu tepkileri vermiyor. Örneğin ilk yarı takım gayet iyiydi ama ikinci yarı bambaşka bir oyun vardı ama teknik sorun ama oyuncu ama karşı takım bilemiyorum sonuç dramatik bir oyun değişimi vardı. Bunu eleştirmek ve tepki göstermek gayet doğal ve normal. Teknik olarak baktığımızda, Sane ilk yarı 3 asist yapmış olabilir hatta sezon boyunca 30 yapmışta olabilirdi veya bu takım niye ceza sahası dışından şut denemiyor, deniyorsa neden dağlar taşlara vuruyor, Osimhen dahil gol yollarında bazen neden hatalı kararlar veriyoruz veya hatalı dokunuşlar yapıyoruz bunları konuşmamız gerekiyor, tepki koymamız gerekiyor. Bu takımın en temel sorunu, pas futbolunu becerememesi ve bu da bazen bugünün 2. yarısı gibi sonuçlar, bazende bireysel aksaklıklara neden oluyor. haldır haldır sürekli press yapamazsın, zaten kondisyon sıkıntısı var bu bariz ortada ayrıca bu takım 1 tane yiyince neden motivasyon düşüyor hepsini geçtim LP deplasmanında Osimhen sakatlandı diye takımın motivasyonu niye düştü? gib gibi bir çok şey konuşmak lazım ve konuşuyoruzda. Bizi diğer takımlardan daha başarılı yapan şey bu.

250 hafta sonra kornerden gol attık, buradan tebrik edelim.

İçeride 2 tane deve gibi adam varken tüm yan toplarda tüm kornerlerde adamların çıkıp çıkıp vurması ayrı bir çalışma gerektirir.

Çok daha ciddi baskı yediğimiz maçlarda bu kadar kötü hatalar yapmıyorduk.
Al da at şeklinde goller hediye ettik ama Göztepeliler bir türlü değerlendiremediler.

İlk yarı 4 olacak maç. İkinci baskıdan cikamama hariç rezil futbol he. Ama son dakikalarin gülü fb uçuyor kaçıyor tabi efendim.

Hani ne olursa olsun 3 puana bakardiniz. Biraz sözünüzün eri olun yav. Muhteşem oynayıp berabere kalinca alkış mi yapiyorsunuz skor oyunu bu
Valla ben bu maçta skora baktimda 2. Yarı malligın nirvanasima çıktık. Çok sinir bozucu pas hataları oluyor. Resmen eziyet çekiyoruz. Amaçsız paslasiyoruz bu da hataya surukluyor. Kontra yapamıyoruz o delirtiyor adami

Geri
Üst Alt